/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 2251.
    +27
    Arabayı park ettim , saat öğlen civarıydı. Genelde lunaparklar yazları açılırdı fakat şehir merkezine yakın olduğu için gelen çok oluyordu o yüzden kış sonrasıda açık olurdu burada. Hava bir kaç gün öncesine kadar iyiydi , yerde karlar vardı fakat güneş daha baskındı , hava sıcaktı. Bilet alarak içeri geçtik. Kaan ilk defa görüyordu lunaparkı , gözlerinde o şaşkınlığı ve sevinci görebiliyordum.Bir çocuğun yüzünde ki gülümseme hiç birşeye değiştirilemez. Hele de bu çocuğun Kaan olduğunu düşünürsek.

    Atlı karıncaya bindi , çarpışan arabalara derken neredeyse hepsini denemişti.Ben gezidiriyordum onu , ilk defa bu kadar neşeli görmüştüm , sürekli geziyor , etrafa koşuyordu.Çarpışan arabalara tekrar bindi.Onu izlerken arkamı döndüğümde Kenan uzaklara dalmıştı. Kaan gülüyordu , eğleniyordu.Onu orada bırakarak Kenan'ın yanına gittim." iyi misin ? " dedim. Eliyle gözünü sildi , ağladığı belliydi." iyiyim iyiyim , birşeyim yok. " dedi." Senin bir suçun yok bu olayda Kenan , kimsenin suçu yok. " dedim." O huur dışında kimsenin. " dedi. Birşey diyemedim , " Bu gece bitecek Kenan." dedim." Bunu belki ben göremeyeceğim ama olsun be Doktor , buna da razıyım. " dedi." Hadi. " diyerek elinden tutup kaldırdım ve çarpışan arabalara doğru zütürdüm. Boş boş yüzüme bakıyordu," Gelsene. " dedim." Yok daha neler , kaç yaşında adamız. " dedi." Ne olmuş be Kenan , Kaan için. " dedim. Bizde bindik çarpışan arabalara.Bir sağa bir sola çarpıyorduk , Kaan kahkaha atarak gülüyordu.O gün bizde çocuk olmuştuk.

    Hava ikindi vaktine doğru geliyordu. Kenan yüzünü asarak " Vakit geldi. " dedi. Arabaya binerek hocamın verdiği adrese doğru sürmeye başladık.
    ···
    1. 1.
      +1
      Up up up up
      ···
   tümünü göster