/i/Tespit

  1. 1.
    +6
    Turkiyenin olmazsa olmazlarini sizlere siralayacagim amk ulkenin bu hale nasil geldigine hayret ediyorum..

    1.Fitness salonlari 7 den 70 e herkesin fitness hayrani olmasi salonlarin her gun yeni bir uye ile kasalarini doldurdugu bir ulke haline geldik.

    2.Kisa paca pantolonlar bu pantolonu giymesseniz sokakta sizi dovuyorlar bu amk icadi erkek adam isi degildir beyler bu nedir lan amcik oglu amciklar.

    3.Evlilik programlari yeni trend beyler kisa paca pantolon giyip sakal uzatip sacida yanlar kisa ustler uzun kestirdinizmi tamamdir amk hadi evlilik programlarinda unlu olmaya..

    4.Personel trainer bu amk olayida iyce taka sardi genetik acidan sansli oc larinin iki agirlik kaldirip pt olmasinin yani sira ilacin dibine vuran adamlarin salak insanlarimizi kandirmakta ve dolandirmaktadir abi nasil yaptin bu kaslari ( tavuk pilav yumurta kardesim ) gibi bi cevap almaniz oldukca yuksek

    5.Elde tesbih bu olay yillardir vardi ama bu kadar ele ayaga nasil dustu derseniz super skinny pantolon bilek ustu sakal dap dar bi gomlek corapsiz ayakkabi ve meshur tesbihimiz travestiye ramak kalmis agir abilerimizden korkmaniz gereken bir unsur.

    Benim aklima gelenler bunlar beyler sizde bunaldiniz bu amina kodumun piclerindrn biliyorum sizinde tespitlerinizi bekliyorum.
    ···
   tümünü göster