/i/Tespit

  1. 1.
    +7 -1
    Edit: az sonra okuyacağınız yazı hiçbir yerden alıntı değildir. Bu yazıyı yazma amacım sözlüğün neredeyse hepsi genç arkadaşlarla olduğu için o arkadaşlarımın ön yargılarını erkenden kırmaktır. Saygılarla.

    Zamanında ermeni soykırımı yapıldığı zaman doğu ve güneydoğu bütün Ermeniler göç ettirilmiş ve bu güzel vatanımızdan atilmislardi büyük bir beladan kurtulduğumuzu zannediyorduk ama hiçte öyle değildi çünkü bu bela bize 40 50 yıl sonra yeniden yapışacak ve bayağı uzun bir sürede yakamızdan ayrılacak gibi gözükmüyordu nasılmı oldu işte şöyle oldu dostlarım.
    Ermeni halkı isyankar ve bir o kadar huur çocuğu olduğu için göç ettikleri zaman yanlarına çocuklarını almaya tenezzül dahi etmediler ve Kürtler aslında çok merhametli bir millet olduğu için o küçük çocukları öldürmediler, kıyamadılar, değil Kürtler Türkler bile onları öldürmeye kiyamazlardi ve bu çocuklara kürt aileler bakmaya başladılar her ne kadar Kürt olarak yetistirilselerde içlerinde ermeni baba ve annelerinden kalma bazı olumsuz özellikler bulunuyordu.
    Bu çocuklar büyüdüklerinde isyanlar çıkarmaya başladılar, karşı çıkmalar vs özellikler yaptılar başlarda fazla dikkat çekmedi ama sonra başta ingiltere olmak üzere bazı yabancı ülkelerin dikkatini çekti ve bu ülkeler bu kişilerin ermeni ailesi çocuğu olduğunu öğrendiklerinde adeta sevinçten havaya uçtular çünkü bu güzel vatanımızı bölmek için ellerine altın tepsiyle fırsat sunulmuştu ve anında büyük bir maddi ve silah yardımıyla PKK denilen örgüt kuruldu halen bile bazı PKK elebaslari yakalanınca üzerine Ermenistan bayrağı dövmesi veya haç işareti dövmesi bulunuyor...
    Yoğun ilgi gelirse başka konular üzerinde devam edebilirim...
    Saygılarla inci ailesi...
    ···
   tümünü göster