/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +53
    Sarı direkt lütfen sakin ol anlamında elini omzuma attı. Dudağım titriyor ana bacı yapmışlar gibiyim, gözler bende ve atalay'da.Yüzümdeki gülümseme dişleri sıkma halini aldı, atalay'la göz göze geldim baktım o da çok kötü böyle eli yüzü birbirine karışmış kıpkırmızı
    benim zaten tansiyonum küçük 20 tavuk dönercime mabedime dil uzatılmış, sezgin üzüntüden ölecek büşram aşkım yapma yıkma yuvamızı falan diyo.
    Ben NESi VARMIŞ LAN TAVUK DÖNERCiNiN AMKLARIM diye bi yükseldim ama nasıl titriyorum sinirden, MiS GiBi DÖNER diye bağırıyorum kızlara siz diyorum bi insanın ekmek teknesine dil uzatacak kadar ucuzsunuz, sizinle yuva kurmak bu çocuğun yapacağı en büyük hata olur zaten.
    Sezgin "abi ne diyosun " diyo SUS SENi DE SiiKMEYEYiM ŞiMDi diye kuduruyorum, kızlar aaaa falan diyo KES SiiKERiM AAANI BEENi diyorum.
    Aynısı arkadaşlarıma yamuk yapılınca da oluyo bak, bana yapılsa koy göötüne diyeceğim şey sevdiğim birine yapılınca kuduz köpeğe dönüşüyorum.
    atalay abinin gözleri dolmuş konuş be der gibi bakıyo, sezgin yarra yedik der gibi bakıyo, büşra ve kuzişler mal mal bakıyo, coştukça coştum.
    En son erkek kuzen birader düzgün konuş biz paşa çocuğuyuz falan diyecek oldu zaten tabanca gibi dolmuş atalay ordan LAAAAĞN diye bi delirdi.
    Deminden beri duygusal yüklemesini yaptığım atalay iplerinden boşaldı SiZ KiMSiNiZ KiME ŞEKiL YAPIYONUZ diye yıkıyo ortalığı amk.
    Sezgin artık buyrun cenaze namazına moduna aldı kendini çekildi kenara felaketini izliyor, tavuk döner uğruna şeref mücadelesi veriyoruz.
    Tam o ara yan masadan üç tane lavuk NE AYAKSINIZ LAN diye üstümüze yürümesin mi? size noluyo amk derken büşra AYTEK ABi YAPMAYIN demesin mi?
    Meğer bu kaltaklar işler ters giderse bizi dövdürmek için mahalleden abilerini getirmesinler mi? abiler de olaya dahil olmasın mı?
    Vay sen kime şekil yapıyosun yok biz şuranın çocuğuyuz vay şöyle siikeriz böyle yakarız derken arbedede tavuk döner sen yere bi devril...
    ···
   tümünü göster