/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    Hepinize hayırlı akşamlar olsun dostlar, ben Bursa'nın Gürsu semtinde yaşayan bi abiniz kardeşinizim. Beni bu başlıktan tanırsınız (bkz: bim-kasiyeriyim-ve-bana-ayar-veremeyen-liseli) , buarada bana özel mesajdan bim kasiyeriydim diye prim yaptığımı söyleyenler oldu. Bişey demiyorum açık adresimi veriyorum buyrun gelin. Bursa/Gürsu Üniversite Yurtları Numara 19, buyrun abi herneyse olaya geçelim.

    Arkadaşlar bildiğiniz üzere kasiyerdim ve ekmek parası için çalışıyordum, bir gün molaya çıktık o molada da bişeyler atıştırıp sohbet ediyorduk 2 kişi. Bu donmuş pizzalar var bimde onlardan yiyiyorduk, dışarıda da "Nur yüzlü" melek gibi bir küçük kız ama dostlar anlatamam size o kızı ya anlatamam 5 yaşında bir kız. Bu olay (bkz: bim-kasiyeriyim-ve-bana-ayar-veremeyen-liseli) başlığı açtıktan 1 gün sonra oldu yani 18'inde. Küçük kız mendil satıyormuş bende inanmazdım böylelerine yalancı diyip geçerdim. Kızı gördüm çağırdım yanıma açmısın küçük kız dedim. Yabancı olduğum için sadece benden 2 adım uzaklaşmakla yetindi. Verdim elimdeki yemeği içerdende aldım bir küçük fanta verdim kıza. Beyler helali hoş olsun kız o kadar acıkmışki, belli etmemeye çalışıyor. Verdim bir tane daha ama yemedi onu bana sadece teşekkür ederim dedi. Bende rahat durmadım abin kardeşin annen baban varmı dedim, var dedi çağırayımmı dedi minik kız gülerek. 10Dk sonra geldi 2 kardeşmişler birde küçük 2 yaşında kardeşi varmış. Ailesi ile tanıştım tabi o sırada kasaya başkası geçti yerime. Tanıştım ailesi ile babası var 48 yaşında, annesini çok küçükken kaybetmiş.

    Ama mutlular beyler hepsi mutlu, doldurdum 5 poşet dükkanda ne var ne yok. Bizim genellikle içerde oturan sorumlu var, ne onlar dedi. Bişey demedim maaşımdan keseceklerini zannediyordum. Öğrenciyiz beyler bizimde durumumuz var beyler babası o kadar çok teşekkür ettiki. Hakkımı helal edip etmediğimi sordu sonuna kadar dedim. Döndüm dükkana bağrış çağrış direk çıkarttım önlüğü mesaj geldi patrondan sallamadım. Herneyse beyler Bursa tarafında iş vericek olursa 7/24 açığım pm atabilirsiniz teşekkürler.
    ···
   tümünü göster