/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -1
    Olum bundan sonra kimse bana tostçu erolu savunmasın . Nusret adamdır amk .

    Sabah uyandım instagram keşfetimde tostçu pekekent erol çıktı . Ağzımı sulandıran nefis tostlarından yapıyordu çıldırıyorum izlerken . Sinek değil hamam böceği çıksa yerdim amk .

    Hem açım hem tost istiyorum çıldırıyorum evde . Hazır evdeyim ve hemen yapmalıyım dedim .

    Malzemeleri hazırladım ; ekmek kaşar sucuk tereyağı özellikle yumurta baharatlar ketçap falan . Herşey tamam birşek ekgib. Arıyorum arıyorum yok . Dıbına koyduğumun tost makinesini bulamıyorum açlıktan ölücem 20 dk tost makinası arıyorum evde . Sonra oturdum ne yapsam diye düşünürken bizim evde tost makinasının olmadığına karar verdim. Erol senin dıbında kabile kursunlar amk.

    Benim bugün öyle bir tost yemem şart ! Deliriyorum Türk kafası bu devam dedim yol arıyorum. Derken aklıma annemin hamsi tavaları geldi. Süper fikir lan tostcu erol dıbında eşek arıları koşturmaya geliyorum diye gaza geldim çıldırmak üzereyim.

    Aldım ocağın( cCc ) üstüne koydum tavayı ekmeyi koydum ekmeğe bir güzel yerleştirdim hafif ısınmaya başlayınca ekmeği tavaya koydum üstünü diğer tavayla kapattım çeviriyorum aradan baktım kaşar adeta sirkanın saçları gibi yağlı yağlı eriyor. Bende ayakta eridim (kaşardan dolayı değil sirkandan dolayı) herneyse herşey süper ama içimde kötü bir his var . Bu tavayla olmayacakmışsın gibisin amk tostu . Sonu fotoğraftaki gibi .

    Ulan bu ne amk ! Arkadaşıma fotoğrafını attım "oğlum adam atom tost yapıyor seninki atom bombası tost olmuş" dedi. Başka bir arkadaşım "sakın aşağı falan atma yemin ediyorum polis görürse sıkar kafana" başka bir arkadaşım " önce kırmızı kabloyu kes " dedi . Babam uyanıp geldi yanıma "ne yaktın ayin mi yapıyosun pekekent " dedi . Delirmek üzereyim bütün tost hayalim şuan tavada ve benim hayallerle hazırladığım tost şuan suriyeye döndü amk .

    Tostçu erol adam değildir. Nusret adamdır . Zaten fakiriz kırmızı et bulamıyoruz bulsakta nusret gibi oynayamayız . Ama fakirin en lüks yiyeceği tostu bu kadar ön plana çıkartıp özendiremezsin Erol ! Dıbında akbabalar dolaşsın.

    Edit: fotoğraf yüklenmemiş http://www.imgim.com/img_1343.jpg
    ···
   tümünü göster