/i/Devlet

  1. 1.
    +4 -16
    erdogan ne derse dogru der. kimbilir ne demislerdir de sinirle onu soylemistir. ayrica bu ucuz hikayelerle erdogan i karalayamazsiniz.o halkin adamidir gonul adamidir.
    ···
    1. 1.
      +4
      Sen trol müsün ciddi misin bilmiyorum.

      Yani ortada vatan için can veren bir yiğidin ailesi rte ye laf söyleyemez. Ağzını açamaz öyle mi ? Yazık yazık kendi seçtikleri insana tapan tek biz olsak gerek.

      Ne dediğinin ne önemi var ? Söylese bile o tanrı değil aksine alttan alması gerekir.

      Gerçi dünya siyasetinde bir söz vardır.
      "10 yıldan fazla iktidarda kalan siyasetçilerde tanrı kompleksi oluşur" diye. Ben erdoğan i karalasam ne olur sayfası zaten kapkara olmuş. Karaladikca sayfa yirtilir. O halkın değil kendi dediği gibi insanının adamı
      ···
      1. 1.
        -2
        ulkucu turkcu demissin kendine lakin daha turkluk icin neyin iyi neyin kotu olacagini bilmiyorsun kardes.bak lideriniz bahceli dahi sonunda biat etti erdogan'a.secmeninizin de onemli bir kitlesi erdoganci oldu.eh bu isler yavas yavas. insallah sira sana da gelir yakinda. erdogan oyle siyasi agizlarla konusmayi sevmez icinden geldigi gibi konusur. onun icindir ki girdigi her secimi kazanir. cunku halk samimiyetine inaniyor.eh yapilan hizmetler de ortada.su an dunyanin en kuvvetli 5-10 ulkesinden biriyiz. biraz takdir etmeyi dene bence.
        ···
    2. 2.
      0
      Lan it Atatürkde 15 sene kaldı bide yalan söylenmediği ne malüm konusmaları kendi kulağınla duydun mu
      ···
      1. 1.
        +1
        Ulan şerefsiz bu olayı ben yaşandığı günden bu yanadır biliyorum. Yeni çıkmış bir olay değil bu. Eee gerizekali armstrong'un bozkurt kitabını okumuş olsaydın Atatürk'ün sırf kendinden sonra diktatör gelmesin diye döneminin diktatörü olduğunu bilirdin. Bu cevabı vereceginizi bilmiyorum ben değil mi ?

        Eğer çok merak ediyorsan gider Burdur'a öğrenirsin. Haaa şimdi sizin internetiniz vardır acarsin burdur'un yerel gazetelerini bulup okursun. Gidersin genel gazetelerden okursun. Eee tabii sizin yandaş medyaniz bunları veremez ayrı mesele.
        ···
    3. 3.
      0
      gibtir git 0rosbu çocuğu.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster