/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +44 -1
    Sorgulamadan, Meraklanmadan bitene kadar okuyun lütfen. Fazla uzun olmayacak. Sadece içimi dökeceğim. Bittiği zaman soruları cevaplayacağım.

    Sadece dinleyin. Dinleyin ki başımdan neler geçti, neler yaşadığımı görün ve bunlardan ders alın.

    Başlığın asıl adı -Siyah Görünen-.

    Zamanı net hatırlayamıyorum. O zamanlar babam Almanya italya arası tır seferleri yapıyordu. Şofördü anlayacağınız. 18 yaşlarında henüz toy, bıyıkları yeni yeni terleyen bir delikanlıydım. Üç buçuk yıl süren bir ilişkinin hüsranla bitişininin üzerinden 6-7 ay geçmişti. Bir Cuma günü babam bize süpriz yaparak eve geldi. 2 günlük dinlenişinin ardından beni yanına çağırarak, "Oğlum hadi hazırlan çocukluk arkadaşımın yanına gideceğim sende gel hem tanışmış olursunuz." dedi. "Tamam." diyerek hazırlandım.

    1 saat süren yolculuğun ardından şehire biraz uzak, taşra denebilecek bir beldeye geldik. Birden anılarım depreşmeye başlamıştı. Bu geldiğimiz yerde fazla yaşanmışlığım vardı. Naz diye bahsedeceğim size o eski sevgilimden. Naz ile az gelmemiştik buralara. Sonuçta burada oturuyordu ve ben şu an ona çok yakın hissetmekteydim kendimi. Yaklaşık 10 veya 15 dakikalık bekleyişin ardından çocukluk arkadaşı uzaktan göründü. "Allh allah? Ben bu adamı bir yerden tanıyorum ama neyse." dedim uzaktan gördüğümde. Yakınlaştıkça gerçekler yüzüme çarpmaya başladı. Sevdiğim, üç buçuk yılımı verdiğim kızın babası benim babamın çocukluk arkadaşı çıkmıştı. Olacak iş miydi bu?
    ···
   tümünü göster