/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +893 -544
    ÜST EDiT: Bu yazıyı okuyup gelişmemizi engelleyenin Atatürk büstleri olduğunu düşünen ve düşündüğümü sananların amk siz bağnaz bir iki it sürüsüsünüz. Adınızında çomar olduğunu sölememe gerek yok sanırım. Hav hav nick6 hav (bkz: xxkalamakaxx)

    Türkiye'de öyle bir güruh var ki 100 yıldır atatürk'ü putlaştırmaktan başka hiç bir şey yapmadılar.

    bakın bir kaç örnekle açıklayayım:

    yıl 1935:

    1. dünya savaşından dersler çıkaran amerikalılar barutun gücünü fark edip ilk füzeyi icat ettiler. ve şu anda bu füzeler sayesinde dünyanın süper gücüler.

    aynı yıl biz de ekonomi bitmişken, halk açlıktan sürünürken, bakkallarda ekmek bile bulunamazken, atatürk'e ait ilk heykel dikildi. gerçekten bu heykel bizi çok kalkındırdı!

    yıl 1940:

    amerikalılar ilk bilgisayarı icat etti. zamanla bu bilgisayarları geliştirdiler ve bilgisayarlardan çok fazla para kazandılar. günümüzde bu sermaye sayesinde ekonomiye yön veriyorlar.

    aynı yıl bizde en büyük atatürk büstü yapıldı. gerçekten ekonomimiz içi ileriye dönük umut verici bir gelişmeydi!

    yıl 1970:

    artık ekonomi, askeri ve teknolojik alanda çağ atlayan amerikalılar bu dünyaya sığmadı ve uzaya çıkıp evreni keşfetmeye başladılar.

    aynı yıl bizde en ihtişamlı atatürk heykeli yapıldı. gerçekten teknoloji de ilerliyorduk!

    yıl 2000:

    artık iyice zıvanadan çıkan amerikalılar uçaklardan kurtulmak için ilk uçabilen kıyafeti yaptılar. ve şu anda hala geliştirme aşamasındalar.

    aynı yıl biz dünyanın en büyük portresini yaptık. tahmin ettiğiniz gibi bu portre atatürk portresiydi.

    işte öyle baylar, ülkemizdeki kemalistlerin yıllarca çizdiği içler acısı portre bu.


    Atama saygısızlık yapmıyorum sadece diyorum ki Atatürk sizin büstleri yapmanızı istemez. milleti yüceltmenizi ister ve biz değil yücelen onlar



    Amk gibkafaları Ataya sizden çok daha saygılıyım bende Atatürkçü düşünce sistemine katılıyorum ama aranızdaki bazı ÇOMAR YOBAZ veya BAĞNAZ'lar hala mal mal şeyler söylüyonuz ulan belkide yarınız evet dicek referandumda amk

    beyler ben çomarım haklısınız artık havlamıycam akp ye oy vericem bide Mustafa Kemal'i tanımadan ota taka atlıycam. Hadi simdi nick6 girin


    (bkz: xxkalamakaxx)
    ···
   tümünü göster