/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +3 -1
    Kardeşim okudum fakat ilk maddende bana göre hata var. Tarihteki ilk denizaltı olan "Abdulhamit" su altından füze(torpido) atabiliyordu. Mantıken füzenin icadının daha erken olması gerekmiyor mu?Bu arada "Abdülhamit" 1886'da denize indirildi. ideolojin hakkında bir şey diyemem buna hakkım yok.
    ···
    1. 1.
      +2
      panpa bi yandan haklısın kabul edilen kayıtlarda Amerika görünüyo ama bu dediğin olayı okumuştum sözlükte senin gibi araştırmayı seven panpaların olması güzel benden sana nick6
      ···
    2. 2.
      +1
      Hacı torpido ile füze aradında fark var ama...
      ···
    3. 3.
      -1
      ilk deniz altı Abdülhamit miş yok ebesinin amı daha savaş gezimimiz yokken deniz altı yaptık öylemi bak şurdan hagibtir git
      ···
      1. 1.
        +1
        Ulan ne örümcek kafalı ergenler var bu ülkede. Tarih sınavından kaç aldın lan? Savaş gemisi yokmuş(!).Sultan Abdülhamit çağın en modern ve en güçlü donanmasını yaptırmıştır. Donanma hiç kullanılmadığından çürümeye durmuştur.Amk ergeni tarihleri(yıl ay,gün) iyice idrak etmeden kafayı çalıştırmadan yorum yapma amk döl israfı. Safi zararsınız bu memlekete.
        ···
      2. 2.
        -1
        Bu cehalet karşısında insan ne yapabilirki en son ruslar samsunda donanmamızı yaktıktan sonra bizim en gelişmiş gemimiz nusret mayın gemisi idi.:)
        ···
      3. 3.
        0
        Öncelikle baskın Sinop'ta oldu Samsunumda değil. Tarihlere dikkat et.Ayrıca bahsettiğim donanma Haliç'teki donanma Sinop limanındaki değil. Boş boş konuşma her cevapta züt olmaktan başka birşey beceremiyorsun.
        ···
      4. diğerleri 1
    4. diğerleri 1
   tümünü göster