/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +7
    beyler başlık biraz üste çıksın. lütfen ilk entry e bikaç şuku sallayın ki ibretlik olaylar zincirini daha çok kişi görsün.

    Her neyse. Biraz daha konuştuktan sonra babamlar bizi odaya çağırdı. gittik. çocuklar diyerek söze başladı Haktan abi. 'sizin daha önceden bir münasebetiniz olduğunu biliyorum. Naz annesine söylemişti seni. ilk başta soyisminden tanıdık geldiğini düşünmüştüm. benzerliktir diyerek çıkmanıza izin vermedim. ama Naz ısrarla istedi seni. daha sonrasında ise bi şekilde ayrıldığınızı öğrendim. baban benim çopcukluk arkadaşım oğlum. bu yüzden herhangi bir sorun görmek istemiyorum aranızda.bunun gibi bi konuşma yapmıştı. bizde sadece kafa sallamakla yetindik. biraz daha oturduktan sonra Naz ile beni yeniden gönderdiler atölyeye. ne konuşacaklarsa artık. neyse Naz bana telefonunu uzattı. noldu diyorum numaranı kaydet diyor. tamam dedim kaydettim numaramı o esnada aşkım diye bir mesaj geldi facebook messenger dan. girdim. baktım üç tane çocukla aşkımlı konuşmaları var. bunlar ne dedim. hepsi ile seni unutmak için çıkıyorum dedi. inanmadım haliyle. ver bi saniye telefonu dedi. telefonu aldı ve en aşşağılara indi mesajlaşmada. hepsine aynı konuşmuştu.bak benim bi sevdiğim var ismi oldurmeyenaci. o yüzden belki unuturum onu diye kabul ediyorum teklifini. ama ben buluşalım diyene kadar buluşma falan da yok. ayrıca benden öyle iltifat falan da bekleme.'' yazmış hepsine.

    Bana artık midesi geniş mi dersiniz muallak mi dersiniz bilemem. ama yine affettim beyler. yemin ediyorum ki kıyamadım. içim zaten yeteri kadar yanmıştı ve galiba sönüyordu bu yangın.

    https://www.youtube.com/watch?v=b9QApLJ3TI0 hikayemin ana müziği bu.
    ···
   tümünü göster