/i/Tespit

  1. 1.
    +5
    DOĞDUĞUNDA 40 YAŞINDAYMIŞ GiBi OLANLARIN ÜLKESiDiR TÜRKiYE

    Sen türksen zordur hayat bu devirde okulda başlar zorluklar okul ücretsiz derler kitap ücretsiz derler ama senin verdiğin kitap bilgi vermez, kendi yaptıklarını anlatıp överler. Kitap veriyoruz derler öğretmenleri kaynak kitap aldırır... Sıralar çizik içinde süt dağıtırlar 1 ay sonra 2. dönem dağıtıcaz pardon paramız yokmuş derler...
    Tüm hayatın 1 sınava bağlıdır 12 yıl okursun 45 dakikada çöpe gider.Üniversite okursun paran yetmez..Üniversite okursan iş cepte değildir diğer ülkeler gibi 1300 liraya çalışırsın ama en az 400 lira vergi vererek paran varsa bile fakirsindir çünkü vergiler 2 katına çıkarır fiyatları. Dolar 3,5 olur euro 3,8 olur ekonomi harika derler. Bizi isveçle, norveçle karrşılaştırırlar eğitimde düşünemeyen insanlar yetiştirier biz cahil kalıp sorgulamayalım diye..
    Açlıktan ölenler vardır bu ülkede, işisizim diye intihar edenler... Sınırımızı ihlal ederler vururuz sonra elini öperiz, özür dileriz, para veririz sonra bide askerimizi kaybederiz... En dandik bir ürün bile çok pahallıdır bu ülkede... Sağlık ücretsiz derler ama ilaç parayladır doktor değil ilaç iyileştirir bizi... Devlet televizyonundan hayvan gibi vergi alırlar ama avrupa maçlarında şifreli olur uydu yayını. Devlet televizyoninda propaganda doludur. Millet 7 gezegen keşfeder biz sakız, diş macunu orucu bozarmı diye uğraşırız.Biz domatesin içi haça benziyo diye haram deriz millet domatesin yeni bir faydasını bulur insanlar atalarının gikirlerini uygular biz küfür ederiz onlar her bir atasına sahip çıkar biz karşılaştır sonrada küfür edio geçeriz. Ekmek 1 liradır bu ülkede, gaziler açtır, okullarda propagandalar yapılır, sabahın köründe giden robotlar yetiştirilir bu ülke kendi okul müfredatını dahi yabancı ülkelerden almıştır.
    Bu ülke en çok kadın cinayeti işlenen,en çok tecavüz olayı yaşanan ülkesidir.Şöylekk yabancılar onlar "Türkiye, Cinsel Açlığın Afrikasıdır."der.Bu ülke milli sporcu 40 yılda bir yetiştirir(kimiside hükümet propagandası yapıp işine bakmaz)sporcuları siyahidir ama türk ırkı siyah değil beyaz tenlidir ve doğruysa micheal, john,steven diye isimleri yoktur fakat bu isimli milli sporcuları vardır(devşirme)böylece türkler yan gelip yatacaktır.Bu ülke olimpiyatlardan 8 madalya alabilmiştir halbuki güreş, okçuluk gibi sporlar milli sporlarımızdı ve en az 40 madalya alması gerekir.Bu ülke birbiriyle de düşmandır mesela Atatürkçü-Osmanlıcı Fb-gs-bjk sol-sağ kadın-erkek herkes düşmandır birbirine.Bu ülkede hep bilim kanalları ücretlidir ücretsiz olanlarda gece 11 den sonra bilimsel yayın yaparlar. Bu ülkedekilere her gün terörün belini kırdık diye haber yapılır.

    Evet ülkenin halini gördünüz bunlar ne zaman başladı peki? türkiye atasının gösterdiği yoldan saptığı gün başladı

    ···
   tümünü göster