/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +295 -66
    Bizim solculardan bir tak olmayacağını görüyorum.
    Rusyanın komünisti vatanı için çalışıp didinirken bizimkiler nasıl vatan düşmanlığı yapsam diye düşünüyor. Komünizm deyip kürtçülük yapıyor, Rus yandaşlığı yapıyor, Türk düşmanlığı yapıyor, Osmanlı düşmanlığı yapıyor. Atatürke burjuva bilmem ne deyip kötülemeye çalışıyor (adam senin 7 sülaleni kurtardı amk ne burjuvası)

    Gidip Stalini Maoyu temize çıkarmaya çalışıyor, kendi tarihindeki liderlere düşman olup bu Türk katili domuzu anlamsızca savunuyor.
    Halbuki tüm dünya, hatta Ruslar bile kabul ediyor Stalinin yaptıklarını. Tatarlar sürgün edilip katledilmiş, öne sürdükleri bahane şu "ama onlar nazilere yardım etti". Diyorum hepsi yardım etmedi, Sovyet ordusunda savaşanlar da vardı. Bu sefer de "Tatarların Rusya akınını unutma" diyor. Ortaçağdaki savaşı sebep gösteriyor bana adam, aptallığa bak o zamanlar herkes savaşıyordu birbiriyle.

    Akplilere çomar diyoruz ama görüşü ne olursa olsun bu ülkenin çoğu çomar, koyundur.
    Bunun çözümü de şudur bence, bu halk Atatürkün yaptığı gibi kafasına vura vura adam edilmeli. Ne kadar yobaz din tüccarı varsa, rus yalakası vatan haini varsa, bölücü terörist varsa cezası verilmeli. Ama ne yazık ki ülkeye Atatürkten sonra iyi bir yönetim gelmedi. Halka baksan herkes başkasını suçlamakta, ülkeden kaçma düşüncesinde. Ama sorsan hepsi vatansever, hepsi Atatürkçü, Atam izindeyiz falan filan.
    ···
   tümünü göster