/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +1 -2
    Amk çocukları hayatımda bu duyguları paylaşabileceğim hiç kimse kalmadığı için size yazıyorum. Biliyorum sizi en son sıraya koyuyorum her zaman zira suratına bile bakılmayacak bi seviyeye indi sözlük. Fakat olsun bu duyguları birisiyle paylaşmam gerekiyor.

    Aha bu şarkı.. Sözlerin tam olarak ne manaya geldiğine bakmadım sadece dinlerken duygulandım linkini atayım yazımın geri kalanını okurken dinleyin.
    https://youtu.be/xwtdhWltSIg

    1 yıl oluyor sigarayı içkiyi bıraktım. 23 yaşındayım babam geçen sene kalp krizi geçirdi. O gün dedim; "ben, kendi çocuklarıma bu eziyeti yaşatmayacağım. Onları, hasta yakını bekleme salonunda sevdiklerinin öldüğü haberini almamak için dua edenlerin içinde bırakmayacağım." diye. Neyse bir yıldır ilk kez içiyorum çünkü artık dayanamadım. Sanıyordum ki sigarayı bırakmak çok zor, oysaki içki.. kafanın arada bir de olsa güzel olması o kadar rahatlatıyormuş ki insanı. Hiç bilmezdim açıkcası...

    Liseden beri içerim. Liseyi yurtta okudum. Öyle hemen fetocu demeyin çünkü devlet yurdunda okudum. iyi bi lise kazandım ve oraya gittim, evimden uzaktaydı ben de mecburen yurtta kaldım. Bi kaç sene sonra anlıyorum mecburen lafını aslında iyiki olarak kullanmam gerektiğini. Benim gibi olan, benim kafamda olan 90 insanla aynı binada geçirdim zamanınmın büyük kısmını. Orada içtim ilk içkimi zaten ikinci içişimde hocalar yakaladı :D...

    Kimse size söylemiyor lisedeki insanları bir daha asla bulamayacaksınız diye. Üniversiteye geçtiğimden beri kimseyle dostluk kurmadım, kimseye sen benim arkadaşımsın kardeşimden ileri demedim. Yani kısacası yalnızım. Eski entrylerime baksanız 3 tanesinden 2si yalnızım beyler tarzı şeylerdir.

    Devdıbını yeni entryde yazıcam.
    ···
   tümünü göster