/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    Beyler uzun zaman oldu görüşmeyeli yeni başlık açarken bile zorluk çektim unutmuşum amk takipteydim siteyi ama online olmuyordum. Öncelikle klagib ergen 15-18 yaş arası duygu patlaması sonra kızdan gibtir yiyen o ergenlerden biri yerine koymayın beni mk.

    21 Yaşındayım beyler şuan tarih saat kaç günlerden ne bilmiyorum şubatın 12sinden sonra 24 saatimin 16sı uyku geri kalanı sigara alkol oldu. Çıkamadım olayın içinden yardım Dilenmeye geldim mk. Öncesinde tüm rehberi aradım bi gib çıkmadı sonuç burdayım.

    16.08.2013 den beri bi kız arkadaşım vardı (Sevgili) Özetle 12.02.2017 de aldatıldığımı öğrendim ayırdım yolları ama basit bi ayrılık değil kavgalıydık elimde bi gümüş kolye 14 şubata hazırlık yapılmış ve aşırı heyecanlı bi haldeyken bi anda gibildim pgibologa gitmemi söylediler o da şiddetli travma sonrası yaşanan pgibolojik bozukluk falan yaşadığımı söyledi. Moruk etrafımda kimse bi gibim anlamıyor aynı yerde aynı Üniversitedeyiz ona bi gibim olmadı diğer bini düşünerek acı bile çekmedi ben ara yerde gibildim zoruma giden bu sadece. 1 haftadır mucjxzzz Kardeşimizin yazılarını takipteyim neyi varsa yakıyorum her taku yapıyorum ama bi yerde bişeyler canımı acıtıyor.

    Özet Gibi : dıbınakoyim bi çoğunuz zaten bu kadar uzun yazıyı okumaz bi çoğunuzda zaten gibinde değil bu konu özetle başına aldatılma olayı gelip ciddi anlamda bu olayı atlatabilen kardeşlerimden abilerimden akıl bekliyorum. Barışmak değil sadece unutmak istiyorum. Gece gündüz denetimi bozup onu öldürdüğüm anların hayalini kuruyorum bundan bi türlü kurtulamıyorum napcam bilmiyorum işte mk
    ···
   tümünü göster