/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +223 -138
    Çomar fotodaki şukulayan aptal liseli veledlerdir.
    Amk malları ulan adam... Öyle birşey yok amk bir günlüğüne basılan hatıra para okadar amk gelmiş yok paradan Atatürk resmi kaldırılıyor yok akçomarlar yine işbaşında ... çomar sensin amk yeter yeter ulan siyaset yapicaksan bi dayanagin olsun gibik liseli seni. sirf dexere atacam diye salliyosunuz biseyler sonra" bü ülge neye gelisoyo hep bu akepe".
    Ulan illa sovelimmi amk. Muhalefet olacaksan adam akıllı ol, adam akıllı muhalefet yap ki ülkede birşeyler değişebilsin amk ya amk veledlerine çaktık ne biçim ülke amk herkes parti fanatigi akp li olmak nedir chp li olmak nedir ulan futbol takimimi bu amk ?ülkenin gelecegiyle oynuyosunuz siyaset lan bu herkesin yanlışı olur ,bunu eleştirirsin; iyi bisey yapan dexer dahi olsa afferin lan iyi yapmış dersin. Bune amk sırf dexer e hakaret etmek icin bişeyler siçan veleder doluşmus ulan azıcık adam olun.
    Siyaset bi bakimdan felsefedir amk.
    Sen siyasetçi Atatürk'de olsa dexerde olsa sorgulayacaksin kotu noktalarini elestireceksin suan ulkede Atatırkün en ufak bir şeyi hakkinda eleştiri yapsan hemen Ataturk düşmani oluyorsun neden neden ulan? peygambermi yanlis yapmayack insan ya insan her insanin hatasi olur, dexerinde kemalinde bahcelininde Ataturkunde ... Ama en buyuk hata kimin biliyomusunuz siyasal parti fanatiklerinin babalarinda disari bosalamadi amk

    Edit: bu yaziyi okuyup yine comar diyorsunuz iste busunuz amk
    ···
   tümünü göster