/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -3
    izmirin en büyük iki üniversitesinin birinde iibf de 8 sene okumuş biri olarak çok rahat tanımlayabileceğim insan modelleri;

    edit:sağolun beyler günün en beğenilen entrylerinde 1. yapmışsınız *

    1)kafa adamlar:bunlarla kardeş gibi olursunuz yer, içer, sıçarsınız, yeri gelir ders çalışır, yeri gelir zaten yaz okuluna kalıcam koy zütüne dersiniz. durakta karşılaşırsınız akşam 5te hadi kanka içmeye gidelim deyip sabah 5te eve dönersiniz. okulu da hep beraber uzatırsınız yalnız biri öbüründen erken bitirdi mi kalana koyar. kardeş gibi olursunuz herşeyi paylaşırsınız okuldan sonra da görüşürsünüz.

    2)kafa kızlar:eğer kız kardeşiniz falan yoksa bunları kız kardeşiniz gibi görürsünüz onlar da sizi abileri veya babaları veya kardeşleri yerine koyarlar. diğer kızlarla iletişiminizden farklı bi iletişiminiz olur. bunlarla bi erkekle yapabileceğiniz herşeyi yapabilirsiniz. ancak yine de karşınızdakinin bi kız olduğunu unutmamanız lazım. yani kanki ben şu koca zütlüye ne çakarım veya kanka dur ben bi sıçıp geliyim sohbetlerine girerseniz dostluğunuz sekteye uğrar. onun dışında bu kızlada yer içer bir erkekle yapabileceğiniz eğlenebileceğiniz herşeyi yaparsanız. ayrıca ne kadar içse gezzse takılsada sonuçta kız olduğu için derslere notlara vs. hakimdir. size ders not konusunda çokça yardımı olur. yeri gelir kendi finaline çalışmaz size 6. kere aldığınız mat2 finalini temmuzun 40 derece izmir sıcağında anlatmaya gayret eder. yalnız şöyle sakat bi durum var eğer ikinizde çok alkollüyseniz ve aynı çatı altında uyucaksanız aman diyim muhabbet gibe gibe cinselliğe gidecektir. önemli olan sabah uyanıp o gece hiç yaşanmamış gibi davranıp eski arkadaşlığa devam edebilmektir. zaten daha sonra kız bu olgun davranışınızdan dolayı siz istemesenizde bir kaç kere daha sizi gibişle ödüllendirecektir. bunla da okuldan sonrada görüşülür ama görüşme amacı kesinlikle cinsellik olmaz buluşup yiyip içmek gezmek sohbet etmek bişeyler paylaşmak her zaman birinci plandadır cinsellik işin meyvesidir olsada olur olmasada olur.

    3)ön sıra kızları:okulun ilk günü de son günü de ön sırada oturur not tutar, hocalarla boş muhabbet yaparlar. gözlük takanı çok olur bu grubun. sohbet muhabbetleri iyidir ama siz içen sıçan gibişen tipsinizdir araya hep mesafe koyar bu tipler.ama not istemek için çok idealdirler, genelde not vermeyi sevmezler ama tipiniz düzgünse, konuşmayı biliyosanız kıza sen eşşek gibi not tut ben girmiyim derslere geziyim toziyim sonra senin inci gibi notlarından faydalanıyım hissini yaşatmazsanız kikirdeyerek sizle fotokopiciye gelirler. böyle söyledim çünkü bu kızların büyük bölümü defterini kimseye emanet etmez. notlarını vericekse bile yalandan -aaaa bende gidicektim fotokopiciye iyi hadi gel gidelim derler. eğer çok ama çok şanslıysanız veya kız size abayı yaktıysa veya artık azgınlık kızın başına vurduysa kız ders çalıştırma bahanesiyle sizi evine davet edebilir ama ciks olmaz anca yiyişirsiniz.

    4)entel kızlar:fotoğraf kulübü, tiyatro kulübü, resim kulübü vs. gibi kulüplerde bol bulunurlar. bunların arasında kaşar olanları ağır kaşar olur. tanış içir gibiş yani. biraz sanatsal takılıp biraz bende ilgiliyim falan gibi triplere girerseniz o gece ekmeğini yersiniz bunların ama genelde yağlı uzun saçlı küpeli şişko veya çelimsiz(arası yok) elemanlara verirler.

    5)ortam çocukları:her üniversitede vardırlar. partiymiş, organizasyonmuş, ortammış, tekne turuymuş bunlardan sorulur. böyle tipleri final veya vize haftası son gününde hararetli şekilde mekancılarla telefonda konuşurken görebilirsiniz. veya bir kantine kafeye vs.ye girdiğinde sahibinden garsonuna 1. sınıfından 4. sınıfına kadar herkesle konuşmasından anlayabilirsiniz.

    6)arabası olan çocuklar:amk bunların işi gücü hayatı arabadır. zaten masaya, sıra altına, sıra üstüne, oraya buraya her yere araba anahtarı koymalarından anlarsınız. kendileri gibi 2-3 kişi daha buldular mı tamam. bunlarda ortamcıdır.ama arabanın ekmeğinide yerler. yalnız şöyle bir durum var günümüzde kızlar artık arabaya veren kız damgası yememek için bu elemanlara daha mesafeli yaklaşırlar. birde üzerlerinde ki itici imaj kızları soğutur.

    7)tikkyler:bunlar zaten klagibtir. üniversitenin ilk yıllarında 2004-2005 tommy, lacoste daha sonra abercrombie, hollister daha sonra da fred perry. yani bunların olayı budur. yalnız bunları da cidden kaliteli ve zevkli giyinenlerle ayırmak lazım. tikky gösteriş peşindedir ancak kaliteli giyinen en pahalıyı en markayı giysede bunu gösteriş için giymez yakıştırır ve öyle giyer.

    8)huur kızlar:bunlar başlıktada belirttiğim gibi huurdur.net. yüzde 99u şehir dışından gelmiştir ve ev tutmuş öyle yaşıyordur. düzenli bi ilişkileri olmaz.en uzun ilişkileri 1-2 ay sürer. herkese mavi boncuk dağıtırlar herkesle kesişirler. genç ve tipiniz beğendikleri asistanlara bile verirler. herkesin onlara aşık olduğunu düşünürler. huur dedik ama tabii ki bunu para için değil zevkleri için yaparlar. empati yaptığımda kız olsaydım ben de böyle huur kız olurdum dedim kimi zaman kendime. çünkü cidden rahat bi hayat yaşıyorlar ve tadabildikleri kadar farklı beden tatmak istiyolar. kısacası biz erkeklerin hayalini kızlar zütlerini sallaya sallaya elde ediyorlar. yalnız çok acı bir gerçekte var bu kızlar -ki bende çok karşılaştım- okul hayatlarının bir döneminde mutlaka bi şekilde tecavüze uğrarlar ve genelde bunu örtbas ederler. çünkü kimsenin onlara inanmayacağını veya elemanı evine alıp beraber içki içtiyse kimsenin onu giblemeyeceğini ee amk sende elalemin herifini eve alıp içmeyeydin deneceğini düşünürler. memleketleri genelde ankara, muğla, adana, istanbuldur.

    9)inekler:adı üstünde inek amk.ilk gün gelir defteri açar not tutmaya başlar 3ün üstünde bi ortalamayla mezun olurken defteri kapatır dicem sandınız kapatmaz yine o defteri notu alesmiş kpssymiş ders çalışmaya devam eder. bunların arasında da kafa adamlar vardır ama kafa olanları zeki olanlardır. zeki olduğu için çalışmasına gerek olmaz hem gibini gezdirir hem zeki olduğu için dersleri 10 numaradır.

    10)kumarbazlar:bunlar aslında çok enteresan bir gruptur. büyük bölümü iddaa yla kafayı yemiştir,tek tük at yarışı oynayanları da vardır. ancak iddaa oynayan tayfa cidden çok bayık ve sıkıcıdır.amk adam üniversiteye gelmiş işi gücü iddaa kuponu maçlar vs.bunlar da grup halinde takılırlar.2-3 kişi bi araya gelip o maç nolcak bu nolcak boş muhabbetin dibine vururlar. bunların bir üst levelı da harbi harbi kumar oynayanlardır. bunlar genellikle zengin tayfadandır. aileden alırlar paraları ki bunların hesabına aylık en az 2-3milyar yatar sonra kendileri gibi aynı okuldan veya farklı ortamlardan elemanlarla harbi harbi kumar oynarlar. bunlarla takılması zevklidir rahat adamlardır. ancak kendini çok fazla kaptırıp okulu mokulu gibip atanları çoktur aralarında genelde özel üniversitelerde vardır bu tiplerden. facebooktan poker oynamayı öğrenip kumara dadanır büyük bölümü.ama tabii ki her zaman oynatan kazanır. kumar illettir bulaşmayın.
    ···
   tümünü göster