/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +99 -15
    bugün bir kadını nasıl kendimize bağlayacağımız hakkında konuşacağım.  Eğer bir kadının sürekli sana bağlı kalmasını istiyorsan, aklında tutman gereken tek şey var. YATIRIM.

     

    Yatırımdan kastım maddi bir yatırım değil, iLiŞKiYE yaptığı yatırımdır. Kadınları baştan çıkarma yollarında öncelikle şunu bilmen gerekiyor. Ne kadar yakışıklı, romantik, eğlenceli olursan ol. Kız sana ve ilişkinize yatırım yapmamışsa, seni terk edecektir. Hatta bunda tereddüt bile etmeyecektir. Sadece karşısına senden daha iLGiNÇ birisinin çıkmasını bekliyor.

     

    Dost acı söyler. Şöyle bir gerçek var. Bir kız senden – benden daha çekici ve ilginç birisini bulabilir.

     

    Peki, kızın ilişkiye yatırım yapmasından kastımız nedir? 

     

    Aranızda kıbrısta veya yurt dışında kumar oynamış olanlar olmuştur. Slot makinelerini hepimiz biliriz. Slot makinesinde kazanmak uğruna hırsla çok fazla para kaybedenler olmuştur.

     

    Kızımızı da slot makinesinde kumar oynayan bir kız gibi düşünelim. Kızımız geliyor ve slot makinesinin başına oturuyor. Bir jeton atıyor ve kolu çekiyor. Kazanamıyor. Daha sonra tekrar deniyor. Yine kazanamıyor. Tekrar…Tekrar… En sonunda kızımız slot makinesinde saatler geçirmiş oluyor ve bu makinede çok fazla para , zaman kaybetmiş oluyor.

     

    Aslında, kız bu makineye ne kadar “ YATIRIM “ yaptıysa, başından kalkması o kadar zor oluyor.  Çünkü kız en sonunda mutlaka kazanacağını düşünüyor.

     

    Kadınları etkileme yöntemleri – Kadını kendime nasıl bağlarım yazısında kendini bu slot makinelerine benzetmelisin. Görevin de kızın sana yatırım yapmasını sağlamaktır. Sürekli sana jeton atmalı..

     

    Yatırım yapmanın gücünü anladığına göre, borsa oynamaya başlarsın edit1:an itibari ile trenddeyiz
    edit 2: milyarca yillik. elizabet liginizi sekme ye ugratacak paylasimlar yapmamiz beni gururlandirdi panpalarim kizlar adonislerinizi vakumlasin sizin
    edit3:hala devam et gibi mesajlar aliyorum kadin tanrisimiyiz amk yeter bu kadar yazdigim
    edit4:beyler bakire kız nasıl anlaşılır ? anlatiyorum batıracan suya havaya çıkıyorsa bakiredir, batıyorsa deliktir kardeeeeş.
    ···
   tümünü göster