/i/Tespit

  1. 1.
    +561 -136
    Sizlersiniz... Evet yanlış duymadınız Siz !

    Ak Parti iktidarından önce Muhafazakar insanlar bir sürü zulüm çekti ama ne tuhaftır ki her fırsatta Özgürlük, Demokrasi, Eşitlik diyen "medeniyetli (!)" insanlar zulme ses çıkartmadınız; hatta ve hatta hoşunuza bile gitti lan zulüm görmeleri ! Samimiyetsizler sizi halk güvenir mi lan size ? Yanınızda durur mu ?

    Osmanlı zamanında açık bayanların zorla kapatıldığı gördünüz mü lan ? Cevabı vereyim görmediniz... Ama Daha 20 yıl evvel neler gördü bu ülke, bu millet size oy verir mi lan ?

    Siz Muhafazakar insanlara., bak iyi oku dinci demiyorum; Muhafazakar insanlara Yobaz, Çomar, Koyun dediniz; hep kutuplaştırdınız, hep ezmeye çalıştınız lan... Bu millet oy verir mi size ?

    Her fırsatta "2023 Bor" esprisiyle (!) kendi ülkenizle dalga geçiyorsunuz halk görmüyor mu zannediyorsunuz bunları lan ?

    Ak parti seçmeni neden seçimlerde oy atacak başka seçenek bulamıyor, çünkü kutuplaştırdınız lan iyicene, elinize fırsat geçse yine ezmeye kalkacaksınız halk bunu iyi biliyor oy verir mi lan size ?

    Sen bu adamla hüloğğ, makarnacı diye dalga geçmeye kalkarsan kusura bakma o insanı kaybedersin.

    Bir sonraki seçimde Evet oyu vereceklerle yine dalga geçmeye başladınız ve o dalga geçtiğiniz insanların fikrini değiştirip hayır vermesini beklemeyin.

    Diyeceğim şudur artık milleti kutuplaştırmayın lan. Bizim birleşmeye ihtiyacımız var, ayrımız gayrımız yok lan bizim. Başka gideceğimiz toprağımızda yok lan.

    Hatırlayın Euro 2008 de yarı finale çıkmıştık herkes sevinçten sokaklara cıkmıştı Muhafazakarıyla, Atatürkçüsüyle, Ülkücüsüyle... Kimse kimseyle dalga geçmesin artık. Hepimiz bu ülkenin değerli insanlarıyız lan Selametle...

    Edit: Yorumlardada gördüğünüz gibi, bu yazımı eleştirecek bir şey bulamayınca saçmaladılar, çark ettiler...

    Edit2: Açtığım başlığa destekleriniz için fevkalade teşekkürlerimi sunarım (bkz: Bekolona)
    ···
   tümünü göster