/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +24 -4
    Çok güzel kandınız. Bal gibi algı oyunu yapıyorlar.

    Ulan ışid evet derse ne olur hayır derse ne olur ? Terörle mücadele kapsamında mecliste yeteri kadar çoğunluk zaten var. Bu referandumun terörle falan alakası yok. Evet çıkarsa ne zarar getirecek ne fayda getirecek. Operasyonlara mevcut anayasa izin mi vermiyor ? Kaldı ki Türkiye'de anayasayı takan kim mk ?

    Adamın biri kalkıp bayrak kanunu bilmeden bayrağı siyasi propaganda malzemesi yapıyor. (MÜDAHALE YOK)

    Atatürk Menderesin anayasaya soktuğu kanun ile kesin bir şekilde korunuyor. Fesli deli kalkıp Başbuğ'un anasına ağzı alınmayacak şeyler söylüyor. Kimi put diyor. (MÜDAHALE YOK)

    Devlet memuru her iki kesimden de siyasi propaganda yapıyor. (MÜDAHALE YOK)

    Siz iyi misiniz ? pkklilar size çok kötü feyk atacak. hele eğitilmiş olan köpekleri.apo bininin "kürt sorunu ve demokratik ulus çözümü" kitabının 40-50 sayfası bu civarlarda olacak. Burada kürtlerin uluslararası arenadan hak talep edebilmesi için Türkiye'de başkanlık sisteminin olması gerektiğinden bahsediyor ve parlementer sistem ile hiçbir şekilde özerklik yaratılamayacağını yazmış bin oğlu bin. Bakın ben size sistem iyidir kötüdür demiyorum. Ama kandirilan bu sefer Türk milleti olacak.

    Birileri memleket meselesini bir hırs haline dönüştürmüş maalesef çok kötü kandırılacaksınız. Bu sefer Devlet Beyin arkasında değilim. "Seçim sonrası teröristlerle masaya oturanlarla koalisyon kurmayız." diyen Bahçelinin arkasındayım.
    ···
   tümünü göster