/i/Tespit

  1. 1.
    +69 -4
    - Yaşları 9 ila 17 arasındadır, genellikle en büyük olan başı çeker diğer veletler de onların dediğini yapar köleleri olurlar.

    -Bazı olayları anlamak için erkekler soru bile yazsa azarlar, tersler ve cahil ilan ederler. Bununla da yetinmez o suçsuz arkadaşı şikayet ettirip hesap kapattırmaya çalışırlar.

    -Çoğu neyi savunduğunu bilmez, kendi haklarından çok erkekleri kötülemeyin aşağılamayı severler ve yaptıklarını bir tak sanarlar.

    -Bayan diyince bi gibmedikleri kalır neymiş kadın diyecekmişiz, ulan 12 13 yaşındaki kıza kadın mı diyelim? Dolmuşta para uzatırken "Kadın şu parayı şoföre verir misin?" mi diyelim?

    -En ufak bir espriyi çok büyütüp tabir-i caize Pireyi Deve yaparlar.

    -Kapalı olanları daha hırçın olur, kadın hakları ayağına erkek aşağılamaya çalışırlar. Ayrıca bir tartışmada senin dinin 4 kadını helal kılmış dediğim için Dine küfür etti diye beni şikayet ettirmişti bir tanesi.
    Haksız mıyım aq hem kapalı, dini 4 kadın helal diyor bu gelmiş erkek düşmanlığı yapıyor, bunu ve diğer 3 kumasını bir adam çatır çutur gibse laf etmeye hakkı bile yok.

    -Savundukları ile inandıkları birbirine zıt olur, bir önceki madde gibi.

    -Genellikle bir erkekten kötü bir muamele görmüş ve bu gruba katılmışlardır.

    -En Önemlisi de ileride kocası ya da sevgilisi sonuçta bir erkek bunları gibip inim inim inletecek ve o zaman anlayacaklar feminizm denen akımın ne taktan bir şey olduğunu, kaçınılmaz son yiyecekleri yarak olacak.

    Dip Not: Şukunuzu ekgib etmeyin her şuku bir destek panpalarım.
    ···
   tümünü göster