/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +89 -12
    Pekala düşüneceksiniz. Madem lahmacunuz sahip bizi neden yemiyor? Bunun nedeni bizim yaşadığımız lahmacunun sahibi diyette ve yesem mi yemesem mi kararsızlığı içinde. Bu nedenle bizi yemiyor. Fakat bir gün, sahip diyeti bitirecek ve bizi yiyecek.

    Kanıtlara mevsimlerden başlayalım isterseniz. Yazın havalar sıcak olur malum. Neden peki? Çünkü sahip bizi mikrodalgaya atıyor. Isınıyoruz yani bu yaz. Sonra çıkarıyor mikrodalgadan vuruyor masaya. Maydanozdur soğandır döküyor işte bunlar o dökülüyor dediğimiz yapraklardır. Sonra da limonu bir güzel sıkıyor. işte bu da yağmurlardır. Sonra da sarıyor. Bu da o hani havalar kararır ya böyle. O işte. Sonra kışa geçelim. Sahip tam lahmacundan yani dünyadan bir ısırık alacakken diyette olduğu aklına geliyor. Mecburen lahmacunu açıp buzdolabına koyuyor. işte o esnada da depremler oluyor. Neyse pekala ilk bahar nasıl oluyor? Sahip kendine bir tarhana çorbası yapıyor, içebildiğini içiyor bıraktığı sıcak çorbayı da buzdolabına koyuyor. O çorba da ne hikmetse bizim yanımızda. Çorba da lahmacunu ısıtıyor. Ayrıca çıkardığı dumanlar yoğuşmaya neden oluyor ve o sular da bizim üstümüze düşüyorlar.

    Mevsimleri anlattım pekala soracaksınız dünya yoksa dağlar denizler nasıl oluştu diye. Anlatayım;

    Aslında o dağlar lahmacunun üstündeki et parçaları. Denizlere lahmacun üstündeki yağlardır.

    Pekala kutuplar nedir diye soracaksınız. Kutuplar yoktur. Gittiğini söyleyenler ya yalancıdır ya da buzdolabında sahibin koyduğu sütlaça gitmişlerdir.

    Kar diye bir şey de yoktur ayrıca. Sahip bizi tuzluyor o kadar.

    insanoğlu aya da hiç gitmemiştir. Ya yalandır ya da ay yerine yumurtaya gitmişlerdir.

    Sorularınızı sorun elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım lahmacun dünyasının insanları!
    ···
   tümünü göster