/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -2
    Madem dostumuz pyd de bizim suriyedeki barzanimiz olsun neden savasiyoruz 4 aydir
    ···
    1. 1.
      +2
      oğlum gerizekalı mısın sen pyd suriye kürtlerini temsil ediyor , barzani ırak kürtlerini ayrı iki taraf.
      ···
    2. 2.
      0
      http://m.haber3.com/irakt...baniye-gecti-3228293h.htm
      ···
      1. 1.
        +1
        musul'da 2013 den beri bizim eğittiğimiz adamlar ışide karşı savşıyor zaten , verdiğin linktede ışide karşı savaşıyorlar bize karşı değil . siyah ve beyaz değil her şey bu hayatta. kullanabildiğimiz kadar kullanıyoruz bunları .
        ···
      2. 2.
        0
        Allah allah ise bak sen iside karsi savasiyo diye yardima izin verelim sonrada o silahlarin bize donebilecegini hesaba katmayalim
        ···
    3. 3.
      0
      Ulan dünya üzerinde kaç tane Kürt oluşumu, birliği var farkında mısın? Bunların tek bir amacı olsa zaten dünyada çok büyük bir Kürt yapılanması ortaya çıkar.

      Mesud Barzani ve ülkesi Türkiye'nin en önemli dostudur. Siz bunun neyini anlamıyorsunuz? Kafan mı basmıyor?
      ···
    4. 4.
      0
      Bana sunu acikla suriyede neden savasiyoruz kurt koridorunu engellemek icin dersen senin o "en onemli dostun" o koridorun en buyuk unsuru olacak
      ···
    5. 5.
      0
      Ne yani ortaya çıkabilecek her türlü Kürt oluşumundan Barzani mi sorumlu? Dünyada Kürtler çok büyük bir güç olmasına rağmen fikir ayrılıkları olduğundan dolayı temel bir plan üzerinde yoğunlaşamıyorlar.

      Barzani de PYD'nin oluşturmak istediği Kürt koridoruna karşı olmalı ki destek vermiyor. Ayrıca TSK, peşmergeye çok emek verdi, uzun süredir peşmergeyi eğitiyor.

      Her ne kadar farkına varmakta zorlansanız da Irak Bölgesel Kürt Yönetimi, Türkiye'nin Orta Doğu'daki en önemli dostudur.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster