/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +231 -16
    Yıl 2008 ben üniversiteye başladım.

    Yaz yaz yaz dediler yazdık yazılım mühendisliğini , yazdık. Geldi.

    Okul başlayacak daha ilk sene, hazırlığa gidecez. Sağdan soldan tanıdık tecrübeli adamlar arıyorum abi, abla okulda nasıl davranayım , neler yapayım nasıl giyineyim nelere dikkat edeyim falan.
    Bir araba insanla konuştum , hepsini tek tek dinliyorum okulunda popüler olanların söylediklerini daha bi ciddiye alıyorum falan..
    Hepsinin söylediği ortak nokta organizasyonlara katıl
    Tamam dedim , zaten okulun kayıt zamanı ilk oryantasyon da bir kaç sosyal aktiviteye ne olur ne olmaz diye adımı yazdırmıştım.
    Bu sosyal aktivite kaydını tutan üniversite 3.sınıf bir öğrenci. Daha sonralardan hayatımı gibme noktasına getirecekti az kalsın ama o zaman tabi bunları bilmiyorum.
    Ne yazdın sen dedi
    Yazılım mühendisliği abi dedim.
    Ooo ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum , hazırlıktan sonra derslerinizin 3 dönem aynı olacak, bende notlar var hocaları tanıyorum bol bol görüşürüz dedi
    Tamam abi olur ya dedim (sevinçli sevinçli numaramı verdim.)
    Ulan mzisaf senin şansını gibiyim ne ballı adamsın diyorum içimden..

    Okul başlayacak pazartesi günü ben cumartesiden bu ağabey ' e mesaj attım.
    Abi merhaba, ben mzisaf hani görüşmüştük kayıt zamanı. Ben pazartesi okulda olacağım da , sen de oradaysan gelip seninle tekrar görüşmek isterim.
    Olur tabi , yarın 11 de okuldayım yazarım kardeşim.. dedi
    Görüşürüz abi dedim.

    Dolabı açtım , güzel giyinmem lazım. Üniversite lan borumu.. Okulun ilk günü bi de , yakışıklı olmak lazım... Onu çıkarıyorum öbürünü giyiyorum, kalem defter falan zütürsem mi falan diye düşünüyorum.

    Neyse heyecanlı heyecanlı uyudum..
    Sabah oldu.
    ···
   tümünü göster