/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +4 -4
    yaşın küçük muhtemelen. en iyi müttefikimiz falan demişsin. sana kızmıyorum aslında fanatiklik herkesin gözünü kör etmiş durumda. barzani siyasi bir fahişedir. kimden çıkar sağlarsa onun yanında yer alır. babasının apo hakkında söyledikleri açıktır. ırak bölgesel kürt yönetimi sınırları içinde feto okulu yoktu.bu yalanı kendileri uydurdular.bir sabah kalkarsın bir konuda amerikanın yanında sana karşı yer almış. anlamazsın bile defalarca yaptılar bunu. barzani sözlerinde gerçekten samimi olsaydı bugün kuzey ırakta tek bir pkk kampı kalmazdı. senelerdir ultimatomlarımıza rağmen giblemiyorlar. osman pamukoğlu kan uykusu belgeselinde çok açık söylemiştir. zamanında peşmerge için yapılan karakollar pkk terkedilmiş , bir de onlarla çatışmak zorunda kaldık diye. barzani siyasi bir fahişedir.
    ···
    1. 1.
      0
      Senin idrak edemediğin önemli bir konu var : Sadece Barzani değil; tüm politikacılar çok yönlü düşünüp, hareket etmek zorundalar. Sen bu durumu politik fahişelik olarak değerlendiriyorsan, tüm politikacıların bir fahişe olduğunu bilmelisin.

      Barzani de her devlet liderinin yaptığı gibi kendi ülkesinin çıkarları doğrultusunda politikalar yapıyor. Açık konuşmak gerekirse çok da iyi yapıyor bu işi, kısa zamanda büyük gelişimler meydana geldi.

      Ayrıca fanatikte değilim; bilakis hükümete muhalif biriyim. Fakat o bayrağın orada bulunması hiç kimse için bir sorun teşkil etmemeli.

      Son olarak; dünyanın birçok yerinde olduğu gibi Bölgesel Kürt yönetiminde de FETÖ okulları mevcut, hatta üstte bir arkadaş kapanmadığı belirtti.
      ···
    2. 2.
      0
      ya hacı 25 senedir barzani aşireti pkk kötüdür haladecez deyip kamplara el etmiyorsa, topraklar benimdir ayağını denk al deyip sokmuyorsa bunun adı çıkar değil fahişeliktir. babası açık açık söylüyordu. türkiye topraklarının da bir kısmını içine alan kürdistandan bahsediyordu. adam diyorum tehlikeli 2 dk da satar seni bu kadar samimi olmayın ama gibtir de çekmeyin diyorum sen harika bir müttefiğimiz diyorsun. bölgesel yönetimde feto okulu yok diyorum sana kesin bilgi. barzaniye sempati besleyen bir kürtsen baştan söyle bende ona göre konuşayım.
      ···
   tümünü göster