/i/Devlet

  1. 1.
    +2 -2
    Bu rezalette en çok neyi merak ediyorum biliyor musunuz ? Chpkk diye havlayan çomarların bu konu hakkında ne düşündüklerini.

    Lan koskoca Türkiye Cumhuriyetinde siz nasıl o soysuz köpeklerin bayrağını çekebiliyorsunuz? Hiç mi saygınız yok bu vatanı kurtarmak için çocuk yetiskin demeden canını feda eden şehitlerimize? Hiç mi saygınız yok sırf devletinin varlığını sürdürebilmesi için BAĞIMSIZLIK için yurdun dört bir yanında ki insanların hayatlarını yitirmesinin?

    Sayın Bahçeli ye bir sorum olacak. Altın tepsiyle sunulan başbakanlığı sırf hdp olduğu için reddettiniz, olmaz vatan haini dediniz.Şimdi içinde bulunduğun oluşum ne yapıyor peki? Kürdistan bayrağı çekiyor ee hadi buna fa EVET desene lan

    Osmanlı torunuyuz diye havlıyorsunuz,lan Osmanlı zamanında olsak ne torunu sarayın kölesi olamazsınız amk. Eleştirilecek bir çok yanı da olsa Abdulhamit in kac tane dil bildiğinden? Sanata ne kadar değer verip okuduğu kitaplardan haberiniz var mı ?

    Arap taku yiye yiye bi hal oldunuz bir şey demedik.Ülkenin ekonomisini eğitimini gibip attınız bir şey demedik.Önderimize ulu önder Atatürk'e dil uzattınız gene sustuk.Ama artık yeter amk çomarlari.Bu ulkeyi size yedirmeyeceğiz. BUDA BÖYLE BiLiNE

    SONUNA KADAR #HAYIR
    ···
   tümünü göster