1. 1.
    +1
    önsöz: "kriz darbe zorluk bilmeyenler" başlığına cevap yazıyorum sonradan düzenleyebilirim çok kasmadım.

    Öncelikle başlığına sövücem çünkü darbe demişsin. Hani darbe girişimiydi bastırılmıştı. Hani milli irade tankları devirmişti amk şimdi darbe diyip ağlamak işine mi geldi? Her taka araştırın demiş ama kendisi araştırmamış çünkü bir şey bulamayacağını biliyor.

    Dolar en çok 3.89 olmuş demiş, sanki güzel bir şey amk. Dolarlarını bozdurarak TL'nin değerini arttırmaya çalışan adamın zaten ekonomi anlamasını beklemiyorum. Kriz durumları kötü olurmuş dayanacakmışız çok çalışacakmışız ekonomik krizi babam mı başlattı lan huur? Dolar 10 katına çıkmadı diye sevinen herifin dağda tecavüze uğrayan Polyanna'dan ne farkı var?

    Açlık sınırı maçlık sınırı konuşuyorsun ama asgari ücret 1400 tl -600 ev giderleri, -500 aylık yemek gideri, -100 ev dışı giderler, -300 ulaşım. Bravo asgari ücretin sayesinde bu ay da 100 tl borca girdin. Bu bir de azaltılmış sayılarla halin bir de gerçekte böyle yaşadığını düşünsene.
    Ayrıca asgari ücret terimini kullanışın da tamamen yanlış çünkü ülkede işsizlik %12 yani aslında asgari ücret 1400 olduğu doğruyken asgari gelir 0. Herkes hayatta kalamıyor yani. insanlar yemek için çocuk öldürüyor, bilerek hapse giriyor ama sizin çüksüz kundakçınızın hapse girmesi için iki kez yargılanması gerekiyor. Rastgele tehlikeli insanlar sırf hayırcılara yer açmak için sokaklara salınıyo ve oy verme hakları kazanıyor ama gazetecilerimiz oy vermeyi geç düşüncelerini anlatamıyor. Ülkede espri yapmaktan hapse girebiliyosun sen hala ay anam vay anam dinime karışıyorlar diyorsun.

    iyi bir mühendisin iş bulma oranı %5, mimarın %3, doktorun %10 o da siyasi görüşüne göre.
    Yani önünde ne un var ne şeker ne de yağ çünkü un ve şekerin fiyatı 15 yılda üç katına çıktı, yağın da iki. Helvanı artık cenazende devlet karşılar.

    Edepli tartışmalara açıksın ama hakaret edilince annene mi şikayet edeceksin? O zaman ananı da al git çünkü itlerle edepli konuşulmaz.
    ···
   tümünü göster