/i/Tespit

  1. 1.
    +35 -16
    Bir diğer deyişle biz liselileri kıskananların özellikleri.

    1- ANANCIDIRLAR

    Önlerine çıkan herşeyi ananlarlar bu insanları faketmeniz zor olmayacaktır oturdukları taburenin bile anasına söverler. Gördüğünüz yerde yatırıp gibin.

    2-EKSiCiDiRLER

    Bunlar hiçbir şeye şuku atmazlar komik bir konu yazın altına kap şukunu diyip çügü atarlar böyle karaktersizdirler işte.

    3-NAMUSLU AYAĞINA YATARLAR

    Bu binler heryerde yeni nesil bozuk yeni nesil zinacı diye anırıp karıya gidebilmek için cami çıkışındaki camiye yardım kutularını çalan tiplerdir. Her türlü pislik çıkar binlerden kaç kere şait oldum adamlar iki farkli başlık açmış birinde zina yapanlara yardırıyor diğerinde karıya gitme hikayesi var.

    4-YALAN HiKAYE YAZARLAR

    Adama baksan evden çıkmaz ama büyüsünden tut zinasına kadar her tak vardır bunlarda. Amk sözlüğünde üfürükçülerden el almayan yok anasını satayım herkes büyüyle uğraşıyor bi bana gelmedi şu cinler. AYETEL KÜRSi OKUYUN AMK ANDAVALLARI.

    5-LiSELiLERE SAYDIRIRLAR

    Çünkü bütün liseliler zina yapar uyuşturucu çeker ve sapıktır. Evet bu cibiliyetsizlerin kafasındaki liseli profili bu. Ayrıca bu tembel zütverenler analarının dıbından lise çağı geçtikten sonra fırlamış ve direk üniversiteye başlamışlardır. isteseniz de istemeseniz de bu nesil sizin geleceğiniz; şimdi gidin ve dökülen saçlarınıza ağlayıp liselileri kıskanmaya devam edin patates kafalar.
    ···
   tümünü göster