/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +88 -1
    panpa Allah yardımcın olsun.. sağ salim ameliyatını ol gel
    ···
    1. 1.
      +3
      Helal et dostum.

      Açıkcası inanmadım ve tamamen prim amaçlı yazdığını düşünüyorum, neden?

      1)-Öncelikle sürekli buraya beynimde tümör var diye başlık açıp birde eski başlığını bkz olarak vermenden dolayı bu durum hiç samimi gelmiyor bana.

      2)-Günümüz tıbbında beyin tümörü çok geç kalınmadığı takdirde %99 oranla başarılı bir ameliyat ile temizleniyor. Ne %40'ından bahsediyorsun sen? inanmayan varsa internetten gerekli araştırmayı yapabilir.

      3)-Hadi diyelim ki senin ki ilerlemiş olsun, yaşın henüz kaç ki ne kadar ilerleyebilir? Beyin tümörü bir anda baş gösteren bir rahatsızlık mı? Hemen 1-2 senede bir insanı öldürebilir mi? Tabiiki hayır.

      4)-Beyin tümörü ilerlemiş bir vaziyete geldiği zaman, yatağından başını kaldırıp, şuraya yazı yazmakla uğraşamazsın ve tek derdin canın olur, bu kadar yazdığın yazıyı bile kafanda toparlayıp cümleye dökemezsin. inanılmaz baş ağrıları, kusma, öksürme ve migren ağrısına benzer ağrılar seni hiç bırakmaz. Bitkisel bir yaşama adım atarsın bir nevi.

      5)-Nerden mi biliyorum? ananem zamanında teşhiste geç kalındığından dolayı bu sebepten 84 yaşında öldü.

      Şimdi 2 hafta sonra kuzenin yazmış gibi, kuzenim ameliyattan sağ çıkamadı diyerek bir başlık açıp tekrar prim kasmaya çalışacağına bahse girerim. Tabi bunu buraya yazdığımdan artık yapmayacaksın. Herneyse samimi gelmiyorsun bana hadi eyvallah.
      ···
    2. 2.
      0
      Hadi lan nerden %99.Alinmasi en zor tümörlerden biri ki aunun olma ihtimalibile o kadar aci vericiyken sen gelmis hala prim diyorsun yazik yazik insanligina yazik.Her gun acilan taktan kariyi gittim hikayelerine gosterin tepkinizi. Ancak umarim haklisindirda kardesimizin sagligi yerindedir.
      ···
   tümünü göster