/i/Tespit

  1. 1.
    +159 -17
    şimdi bazı panpalarım diyecek ki prezervatif nedir ki cinsel ilişki sırasında iki tarafı da koruma altına alan, ve karşı cinsin hamile kalmamasını sağlayan bir alet eşya vb.
    evet panpalarım peki bunun dışında başka işlere de yaradığını biliyor muydunuz ?
    şimdi sizler için prezervatif'in kullanım alanlarını maddeler halinde yazacağım..

    1-AYAKKABI PARLATICI;
    Prezervatifin lateksi, şaşırtıcı derecede iyi bir ayakkabı parlatıcısı görevi görüyor. Tek yapmanız gereken prezervatifi çıkarıp ayakkabınıza sürmek

    2-SU GEÇiRMEZ BANDAJ;
    duşta ya da daha da genelleyelim, yağmurda çoğu plaster ve bandajlar işe yaramaz hale gelir; onları güvende tutmak için prezervatifi kullanabilirsiniz.

    3-KAVANOZ AÇACAĞI;
    Ev hanımlarının da en büyük yardımcısı olacak! Açılmayan kavanoz kapaklarının üstüne prezervatif koyun ve kolayca açın.

    4-ATEŞ TUTUŞTURUCU;
    Survivor'da gönüllüler ve ünlüler ateş yakmak için her gün büyük bir mücadele verirken ateş yakmanın bu kadar kolay olduğu kimin aklına gelirdi. Bir ateş yakmak için ilk önce prezervatifi yakın ve sonra alevin çıkmasını bekleyin.

    5-BUZ TORBASI;
    Eğer evde buz torbanız ya da buzunuz yoksa yatak odasındaki çekmecelerde kalan prezervatiften bir adet alsanız iyi olur. Tek yapmanız gereken prezervatifin içini su ile doldurmak ve 3'te 1 alkolü eklemek. Ardından derin dondurucuya yerleştirin. işte size buz torbası...  

    6-GAZLI iÇECEK KAPAĞI;
    Teneke kutuyu açtıktan sonra gazlı içeceğinizin dökülmesini önlemek için üzerine prezervatifi geçirmeyi deneyin. En azından bitiremediğiniz içeceklerin gazı kaçmadan yeniden kullanabilirsiniz. 

    7-MEYVE KORUYUCU;
    Çantanızda işyerine meyve zütürürken korumak amacıyla prezervatifleri meyvenin üstüne geçirin. Tabii meyveyi çantanızdan çıkarırken kimsenin görmediğine emin olun. 

    Kimin ne tepki vereceği belli olmaz, değil mi?

    8-SU GEÇiRMEZ TELEFON KILIFI;
    Bu tüyo yazın çok işinize yarayabilir. Deniz kum güneş zamanı telefonumuzu ne kadar koruma altına alsak da ya su ya da kum yüzünden bozulma riski taşıyor-du! Şimdi ise prezervatifi telefonunuza tamamen geçirerek su geçirmesini önleyebilirsiniz. 

    evet beyler size prezervatif'in sadece gibiste kullanılmadığını kanıtladım sanırım..
    neyse panpalarım araştırdım yaptım ettim bir şukuyu ekgib görmezseniz sevinirim..

    üste taşıyalım millet görsün belki faydalanırlar amk
    ···
   tümünü göster