/i/Tespit

  1. 1.
    +76 -73
    Beyler o kadar emek verdim bir şukuyu fazla görmeyin.

    1.TÜRKLER

    tarihin ilk ırklarından biridir. Asya'ya yüzyıllarca hükmetmişlerdir. Daha sonra 1071 yılında selçuklu ileAnadoluya gelmişlerdir.1299 yılında dünyanın gelmiş geçmiş en güçlü imparatorluklarından birini olan osmanlıyı kurmuşlardır. Ayrıca daha önceki tarihlerde birçok kez dünyaya hükmetmişlerdir

    2.YUNANLILAR

    şimdi bana hemen biz yunanlıları denize döktük diyeceksiniz, haklısınızda.Ama yunanlılar milattan önce Makendon imparatorluğu ve bizans imparatorluğunu kurmuşlardır.Bu 2 devlet tarihin en güçlü devletleri arasında yer alır.

    3.YAHUDiLER

    Bunlar yüzyıllar boyunca gizliden dünyaya hükmetmiştir. Nerede bir Savaş varsa, altında yahudilerin parmağı vardır.Şu anda bile dünyaya gizliden hükmediyorlardır.

    4.ARAPLAR

    Bunların bazıları ne kadar şerefsiz olsada, Geneli çok iyidir. Ayrıca araplar Hz.muhafazid(sav) vefat ettikten sonra 4 halife zamanında emevi devletini kurarak, şimdiki ispanya, afrikanın birçoğu, ortadoğu ve arabistan'a hakim olmuşlardır.

    5.iNGiLiZLER

    ingilizleri tamamen sömürgeci oldukları için listeye aldım. Sömürgecilik ile dünya genelinde yaklaşık 34.500.000 km kare alana hakim olmuşlardır. Daha sonra ise 2.Dünya savaşında iRA meselesiyle uğraştığı için asya, amerika ve afrikadaki sömürgelerini bir bir kaybetmiştir.(ira'yı 2.Abdulhamid han kurmuştur)

    6.ÇiNLiLER

    çinliler asyada 4000 yılı aşkın sürede hiç yıkılmadan kalmışlardır. Ayrıca mükemmel bir zekâya sahiplerdir (bkz: türklerle savaşırken çin seddini yapmaları)

    7.MOĞOLLAR

    moğollar,1200lü yıllarda cengiz han'ın kurduğu ve dünyanın gelmiş geçmiş en büyük imparatorluğu olan moğol imparatorluğu ile şaha kalkmışkardır.Bu imparatorluk,şu anki rusyadan bile çok daha büyüktür(bu imparatorluğu kurulmasında ve güçlenmesinde türklerinde payı vardır)

    8.DANiMARKA

    danimarka dediğime şaşmayın. Zamanında bunların ataları olan vikingler, yaptığı inanılmaz gemiler ile başka bir kıtaya bile hükmetmiştir inanılmaz derecede gemi ustalarıdır.

    9.FRANSA
    Napolyon ile başlayan sömürgecilik ile afrikanın yarısına sömürmüşlerdir. Ayrıca 12 yıl boyunca bütün avrupayı etkisi altına almışlardır.

    10.ALMANLAR

    Alman ırkı, öncelikle çok disiplinlidir. Zamanında hitler ile dünya süper gücü olmuşlardır.2.Dünya savaşına kadar dünyaya hükmetmiştir.

    EDiT:beyler nick6 girerseniz sevinirim. (bkz: furkanbaba0366)

    EDIT:beyler başlığı yanlış yazmışım kusura bakmayın. Kadim demek en eski demekmiş yanlış yazdım

    EDIT:Beyler trend girdik herkese eyvallah.şu yazılarıda okuyabilirsiniz (bkz: 2023 ve bor olayları) (bkz: solcular II Abdulhamid i neden sevmezler)
    ···
   tümünü göster