/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +37 -25
    Esselamün aleyküm ben lise üçüncü sınıftan Abdullah, 2 senedir ocaktayım, mevkim çaycı ama ilerde reislerim gibi büyüyüp tam bi dava adamı olucam çünkü biz bu vatanı seviyoruz ulan!

    Deniz Gezmiş haini polise kurşun sıktı! Bu hain abd konsolosluğunun önündeki polis kulubesini kurşunlayıp hükümeti uyarma eylemi yaptı ama biliyorum o hain direk polise sıktı o kurşunu! çünkü kasteler ve ocaktan Kubilay başkan öyle söylüyor!

    Bu hain askeride kaçırdı biliyorum ki ben! Her ırkın üstünde ki en güzel ırk Türk ırkının askeri değildi Amarikan askeriydi ama olsun asker askerdir sonuçta ulan hain!

    Hem bu hain askerliğini yapmayıp Filistine israyyille savaşmaya gitti biliyorum bu haini ben biliyoruuum bana anlatmayın bunu siz!! Biz yeminlerimiz de siyonizme ve faşizme karşı olduğumuzu söylüyoruz ama bu Allahsız kitapsız kominis hain gittiyse vardır birşey yine!

    Birde banka soydu bu hain! Bütün parayı kamulaştırıp tek bir kuruşunu bile boğazına yememişler ama olsun banka soymak nedir ulan!! Hem hain hem hırsız!!

    Yaa öğrendinizmi lan gerçekleri! Sizde hala bu hainin doğum gününü kutlayın sözlükte hain solcular!
    ···
   tümünü göster