/i/Devlet

  1. 1.
    +413 -33
    Bu ne Allah aşkına artık buna da mı vergi vereceğiz ? Yetmedi mi verdiğimiz vergiler. Sakız alsak bile vergi veriyoruz şu ülkede. Ben vatansever bir Türk evladıyım ama bu ülkenin durumundan hiç memnun değilim. Kurum ve kuruluşları satıp özel sektör yapan devletimiz artık her yerden vergiyi bize dayamış durumda. Böyle bir şey olamaz.

    Bakın Avrupa ya yada diğer asya ülkelerine hangilerinde geçtikleri yoldan para alıyorlar ? Ulan bizim paralarımızla yapılan yoldan yine bizden para kesiliyor. Yok neymiş Hgs ymiş de bilmem ne. Yeter ulan yeter açın artık gözünüzü. Bu böyle gitmez, böyle ülke yönetilmez.

    Ülke bu durumdayken bide bizden başkanlık isteniyor. Napacaksınız başkanlık gelince ? Vergileri düşürecek misiniz ? Hayır. Yollar, köprüler artık ücretsiz mi olacak ? Hayır. işsizlik azalacak mı ? Hayır. Asgari ücrete zam mı gelecek ? Hayır.

    Peki neden başkanlığa evet diyelim ?

    -Fetö, pkk hayır diyor.

    Bana ne kardeşim elin itlerinden bana, ülkeme faydası olmayan bir şeyi neden isteyeyim ben ?

    Bakın gençler böyle gitmez bu. Buna bi dur demenin vakti gelmedi mi sizce ? Bu kadar vergiyle boğuştuğumuz yetmezmiş gibi bide telefon kullanırken bile vergi veriyoruz her ay. Bu bir soygundur. Buna dur deyin artık !

    not: açmıştım yanlışlıkla sildim tekrar açıyorum

    edit: trende girmişiz şukulayan herkese teşekkür ediyorum ellerinize sağlık kardeşlerim.

    bi nick6 nızı alırım (bkz: hakan marley jr)
    ···
   tümünü göster