/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +96 -11
    Düşünün lan bunu defalarca söylediler zaten eğer referandum dan Evet oyu çıkarsa ülkemize gelen tüm Suriyeli kardeşlerimize vatandaşlık verilecektir.
    Nerde kardeşimiz amk daha bir iki ay önce bi Türk gencini öldürmedi mi bu hainler savaştan kaçıp sığınırlar buraya daha bu birşey değil beyler eğer Evet fazla çıkıp vatandaşlık verildiğinde Suriye'de olan tüm kişiler Türkiye Cumhuriyetine göç edecekler resmen . Sonuçta vatandaşlık veriliyor . Aylık maaş veriliyor hemde çalışmadan kendi halkına böyle bi imkan yok. Hastanelere bedava giriyorlar beleş muane ben geçen gittim 60tl dediler.
    He bide üniversiteye sınavsız geçiş haklarına olacak tabi ayriyetten ; Toki den kira öder gibi ev ulan bizim vatandaşımız sıralar oluşturuyor sırf ev alabilmek için sen nasıl öncelik verip Suriyelilere verebiliyosun.
    Zaten fark etmişsiniz dır beyler her cadde 'de bir tane illaki Suriyeli dükkân açmıştır artık . Yani bu ülkede referandum onaylayanlar Türk halkının bu ülkenin çocuklarının sonu nu getiriyor .

    Bu ülke için savaşmış kanını dökmüş bu topraklardan olan Türk halkında olan insanlara bu kadar yardım edilmezken sırf daha fazla oy toplayıp ömür boyu bu ülkenin başında olmayı garantilemek için.
    yarın tüm vaatlerini gerçekleştirip, araplara her şeyi verirken, türklerin sürünmesine sebep olanlardan siz sorumlu olursunuz.
    ···
   tümünü göster