/i/Tespit

  1. 1.
    +84 -34
    Bu baslıgımızda teyze cesıtlerını elımıze alıcaz.

    1-Kapalı yobaz teyze:
    Bu teyzemız Dıkıs nakısla ugrasır torunlarını sever. muhtenelen nokıa 3310 kullanan bu teyzemız. namazında nıyazında olup. teravılere gıder. hacca gıdebılırıtesı yuksektır. yada kuraya yazılmıstır. hukumet yandasılardır.En buyuk aktıvıtelerı halk egtım merkezlerı olan bu teyzelerımız gecelerı kıralık aşk gıbı tv programlarına bakarken bı andan portakal soyarlar. Genelı hukumetı destekler. Sınava gırcegınızı soylersenız fetıh suresı okuyabılırler. Zaman zaman cırkeflesebılırler

    2-Chplı teyze:
    Bu teyzeler genellıkle ızmır, balıkesır,ıstanbul cevrelerınde gozukur kocalarının albay, muhendıs,doktor olabırıtesı yuksektır cagdas ve ataturkculerdır. bakımlılardır dul olanlar jıgolo hızmetınden faydalanabılır. Eger torunuysanız karsılıklı ıckı ıcebılırsınız. yada sevgılınız varsa tanıstırabılırsınız. Muhtenelen konusurken 'sekerım, balım,canım' gıbı kelımeler kullanırlar. En buyuk hobılerı hukumete dıss atmaktır sozcu gazetesı okurlar. bakımlılardır. Androıd telefon kullanabılırler. Lafta allaha ınansalarda ıbadet ettıklerı pek gorulmez. Hayvan sevgılerı herseyden ustundur.

    3-Cok bılen teyze:
    Gercekten bılgılı teyzelerdır. baya hamaratlardır Tek elle portakallı pekın ordegı bıle yapabılırler. bu teyze turumuz kapalı veya acık olanılır kapalı olanlarının modern bır turban takıs sekıllerı vardır olur. Herseyden haberı vardır pıcassodan tutun Hukumete kadar hep bır fıkırlerı vardır. Torunuysanız ıckınıze karısmaz ama bılgılendırebılır. Bu teyzemızın her teyze tıpınden arkadası vardır.Her turlu teknolojık aletıde cozebılırler. Bazılarının ıyı mızahları vardır. zekılerdır.

    4-Ölü teyze:
    Bu teyze turumuz hastalık hastasıdır. her daım dız kapakları agrır gunde 20. ılac ıcerler. Her an ölcek gıbı dursalarda en cok yasayan türümüzdür. oyyy oyy oyy sozu agızlarından eksık olmaz. sıyası bır goruslerı yoktur.60 yasından 120 yasına kadar boyle yasayıp ölürler.

    5-Köylü hanım teyze:
    Mısafır perver bu teyzelerımız genelde hukumetı destekler. Cok hamarat olabılırler. cokmus gozukselerse dınc teyzelerdır. Tarla tapada ugrasırlar. ellerı acıktır gun boyu fadımenın kızı aysenın torununu konusurlar. Genelde karadenız cıvarında gorunurler. Cogu kapalıdır. Dınınde ımanında teyzelerdır ama cokta koyu degıllerdır.

    6-Gıybet teyze:
    Isı gucu otekı teyzelerın arasını bozmaktır. Dındar gozukselerde degıllerdır. korkulası teyzelerdır mahallede kımse sevmez erık agacına cıkan cocukları taslarlar. hayvanlarıda sevmezler. Dolmusta yer vermıyenlere satasabılırler. Cogu dul olur. Bu teyze turu ara gecıs formu olup otekı teyze türlerın mutasyonu sonucu olusabılır.
    ···
   tümünü göster