/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +10 -2
    çoğunuz hep aşk meşk konularından muzdarip.amk kızlarını yarı tanrı yapmışinız. resmen tapınıyorsunuz.
    onunda iki gözü iki kulağı var.o da yiyor içiyor siçıyor falan. totalde bi farkımız yok onlardan ama biz çok abartıyoruz.
    ben lise 2 de büşra diye bi kızla çıkıyodum daha ilk defa oluyor amk. neyse bi süre sonra ayrıldık.ama baya gürültülü oldu. neyse ertesi gün okul var aşağıda sinevizyon odasındayiz ilk ders. beni kızı gorunce ağlama tuttu beyler. sessizce.ama tüm sınıfın içinde.o karanlikta herkes belgesel izlerken ben ağlıyorum. ister karaktersiz deyin ister gevsek.ha ne oldu sonra kız ertesi gün okulun çanakkale gezisine gitti. bizim o geziye verecek paramız yoktu beyler bende gidip görmek isterdım ama kismet olmadı.her neyse otobüste en yakın arkadaşım dediğim çocuğa falan yürümüş bu.içip yavşamış falan fistan.o zamanlar çok önemli gibiydi bunlar.ama şimdi gibimde bile değil. daha büyük dertler var beyler. allah dağına göre kar verirmiş.
    3 gün önce annem le babam boşanma noktasına geldiler amk. daha önce de 2-3 kere olmuştu. boşanma deyince akliniza o çocuklar duymasinda ki gibi duygusal fon müziği eşliğinde ki über konuşmalar, anlamlı-derin bakışlar ve felsefeler yapılan boşanma gelmesin. babam anneme gibtir git dedi beyler. zaten evde küfürün bini bi para. babam favorimden tut pantolonuma kadar her takuma karisir. herkese karisir. annemin yemeğinden kardeşimin kalemine kadr.ben ailecek bi yerlere gidip eğlendiğimhzi hatırlamam. öyle yani. boşverin bunları. şimdi bu durum gibinizde mi?değil. eminim kimsenin degil. sizimw dertlerinizin benim skimde olmaması gibi.en çok önemseyen allah yardımcın olsun panpa der.bu kadar. deva içimizde.
    o yüzden gibtir edin beyler. yaşim çok büyük değil. haddimi aşmak istemem ama bu durumunuz beni üzüyor.bir am uğruna ne güneşler batıyor demek istemiyorum.
    ha allah yardımcınız olsun panpalar
    ···
   tümünü göster