/i/Nostalji

eski değil eskiyemeyen konular
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    merhaba beyler bu yazımda çocuğumuzun çocukluğunda deli gibi izlediği ve liselilerin bilmediği çizgi filmlerin listesini sunacağım vee liseteye geçiyorum;

    1. AFACAN DENNiS

    Dennis adında yaramaz bir çocukla ilgiliydi. Konuyu komşuyu sürekli rahatsız ederdi. Anası babası illallah demişti artık. Tam dayaklık bir çocuktu. Ana baba serbest bırakınca böyle oluyor tabii. Dennis'in yaptıklarının çeyreğini yapsak şamarı yerdik biz pederden.

    2.SNOOPY

    Charles M. Schulz'un çizimlerinden yapılan çizgi film. Sahibi Charlie Brown adında bir çocuktu. Eziğin tekiydi. Tek seveni neredeyse Snoopy'ydi

    3.JETGiLLER

    Gelecekte geçen bir çizgi filmdi. George Jetgil ve ailesini konu alırdı. Robottan bir hizmetçileri vardı. ,

    4.TAŞ DEVRi

    Fred Çakmaktaş, Barney Moloztaş ve ailelerinin taş devrinde geçen hayatları anlatılırdı. Komik bir çizgi filmdi. Her yer dinozor kaynardı. eşyaların yerinde tarih öncesi hayvanlar olurdu. Mamut hortumuyla bulaşık yıkarlardı.

    5.SEViMLi HAYALET CASPER

    Kendisini sevimli sanan ve dost edinmeye çalışan bir hayaletin başına gelenler anlatılırdı. Millet bundan korkup kaçınca üzülürdü utanmadan. ulan, ne bekliyorsun. Hayaletsin. Millet tabii Besmele'yi çekip kaçacak.

    6.RiCHiE RiCH

    Zengin bini Richie'nin maceraları anlatılırdı. Babasında para ganiydi. Hizmetçileri robottu. Köpeğin üstünde bile dolar işareti vardı. Bahçesinde çalının yaprakları bile paraydı. Cimriydi ama biraz. Hiç bir fukaraya yardım ettiğini, bir aç doyurduğunu görmedik o kadar izledik de.

    7.RED KiT

    Gölgesinden hızlı silah çeken kovboy. Vahşi Batı'nın en hızlı silahşörüydü. Neredeyse her bölüm hapishaneden kaçan Dalton Kardeşlerle uğraşırdı. Daltonlar olmasa adamın yaşama amacı yoktu resmen

    8.MÜFETTiŞ GADGET

    Yarı robot yarı insan bir dedektifin maceraları anlatılırdı. Her yerinden bir zımbırtı çıkardı. Elleri kolları uzardı. Kafasından helikopter pervanesi çıkardı.

    9.AĞAÇKAKAN WOODY

    yaramaz hayvanın tekiydi. Milletin başına tebelleş olur kaçarken de kafalarını gagalardı. Tuhaf bir gülüşü vardı

    10.NiNJA KAPLUMBAĞALAR

    Radyasyona maruz kaplumbağalar ve yine radyasyona maruz kalıp fareye dönüşmüş Splinter Usta. Onlara tam bir baba gibi davranır, ninja olarak eğitirdi. Baş düşmanları Şireydır'dı. (Nasıl yazıldığını bilmiyorum. Şireydır işte aq)

    beyler duygulanan çıksın kasıyor.

    edit: 11.KAPTAN TSUBASA

    en sevilen futbol konulu animeydi. Nankatsu'da forma giyen Tsubasa ile en büyük rakibi Hyuga'nın çekişmeleri çok heyecanlı olurdu. Ana karakter Tsubasa olsa da Hyuga'nın seveni daha çoktu.
    ···
   tümünü göster