/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +51 -2
    Trabzon sokaklarında kalabalık gruplar şeklinde ilerliyorduk. Bizi gören esnaf kepenk kapıyordu (:. Önceden yaşanan olaylar yüzünden iki takım taraftarı birbirini hiç sevmezdi. Stada girdik. Bize ayrılan yeri komple doldurmuştuk fazlası bile vardı. Dakika 55 de " çingene Samsun" tezahüratı yapan trabzonspor taraftarına karşılık bizde 61. Dakikada "Çömlekçi çocukları" ve "muallak trabzon olamazsın şampiyon" tezahüratlarını yaptık. Olay çıkacağı belliydi. Maç bitiminde trabzonspor 2-1 kazanmıştı ama helalinden olduğunu pek sanmıyorum.

    Geçtiğimiz günlerde maçı yöneten hakemin açıklaması damga vurmuştu. "Trabzonun kazanması gerek dediler ben de kazandırdım" şeklinde bir açıklmaydı. Sonraki sezon küme düştük zaten. Neyse bu kadar futbol yeter. Amaç dışına çıkmayalım aq. Biz otobüsümüze bindik. Samsun a vardık eve geçtik. Çok yorgun düşmüştüm. Kafayı direk vurdum uyudum.
    ···
    1. 1.
      +1
      Evet kardeşim hatırlarız o maçı. Penaltı meselesini. ergül yücedağ denen hakem bozmasını. Daha sonradan davalık olmuştu zaten o mesele.Bu arada ben de cezaevi tarafındayım.
      ···
      1. 1.
        0
        Samsunun neresi başkan
        ···
      2. 2.
        0
        Ben de cezaevi tarafi bro
        ···
   tümünü göster