/i/Tespit

  1. 1.
    +230 -24
    Sözlükten bir yazar 15 Temmuz ile ilişkilendirilen bir kartı paylaşmıştı. Bunu görünce benimde bu kartı paylaşasım geldi. illuminati oyun kartları ilk olarak 1994 yılında piyasaya sürüldü. Şimdi bu kartın ismi Bar Codes. Adı üstünde ortada bir bar var. Bir gizemli adam barın kapısının önünde duruyor. Fakat bu kartın içerisinde dikkat etmemiz gereken birçok nokta var. ilk olarak 666 sayısı dikkatimizi çekiyor şeytanla ilişkilendirilen bir sayıdır ve illuminati de bu sayıyı kullanır. Ardından 34 sayısını görüyoruz. 34 istanbul'un plakasıdır bildiğimiz üzere. Ve en çok dikkat edilmesi gereken nokta 2332 sayısı. O gün saatler 1 saat ileriye alınması gerekiyordu. Fakat alınmamıştı bu yüzden Reina saldırısı da 23:32 sularında gerçekleşmiştir. Saldırgan Abdulkadir Masharipov da bir taksiyle gelmiştir. Saldırının yapılacağının belirtileri 23 sene önceden mi planlandı? Bu olaylar sizce bir tesadüf müdür yoksa planlanmış bir olay mı? Gerçeklerle yüzleşin. Onlar her yerdeler.

    Edit 1: Beyler bu karda saçma diyip de 15 Temmuz kardını mantıklı bulan insanlar var. 15 Temmuz kartını okudum sanki Devlet Bahçeli'nin kırk yapar sözündeki gibi işlemler yapılmış gibi ama yine de karar sizin.

    Edit 2: Bir panpamız takside kadında tabelada da kodlar var dedi. Acaba o kodlarda da belirtilen birşeylero olabilir mi ben pek dikkat etmedim
    ···
   tümünü göster