/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +13 -27
    Şimdiden uyarıyım arkadaşlar, bu tür hikayelerden etkilenen,
    pgibolojisi kaldırmayan, geceleri kabus gören kişiler için okunmaması tavsiye edilir.

    +18

    (Allah), onların hepsini topladığı gün, cinlere: "Ey cin topluluğu! insanların çoğunu yoldan çıkardınız" der. insanlardan cinlerin dostu olanlar da şöyle derler: "Rabbimiz! Biz birbirimizden faydalandık. Nihayet bize tayin ettiğin vademize ulaştık". Allah da:"Sizin durağınız cehennemdir. Orada, Allah'ın dilemesi müstesna, ebedi olarak kalacaksınız" der. Şüphesiz Rabbin hikmet sahibidir, her şeyi bilendir. En’âm Suresi 128. Ayet

    Bu sene üniversiteyi kazanmıştım, istediğim puan olmasada
    Uludağ'da Makine bölümünü tutturmuştum. Evimize öyle
    böyle yakındı, Bu yaz bitti bitiyordu, ben üniversite hazırlıklarına
    çoktan başlamıştım. Annem ve babam başarılı olacağımı biliyordu, ama başıma geleceklerden ne onların nede benim haberim vardı.
    Her neyse okulların başlamasına 2-3 hafta kala bir yurt bulduk
    Üniversite'nin hemen 2 sokak altındaydı, güzel bir yer olmasada
    idare edicekti artık lakin pek tercih edilen bir yer değildi sanırsam
    Market falan da yoktu buralarda. Sadece Yurt vardı desem yeridir size,
    Böyle işte, bizim evdede heyecan falan oluşmuştu, Üniversite heyecanı bilirsiniz bir başka olur, ailemden hiç ayrı kalmamıştım şu ana kadar zaten ben, ilk defa olucaktı bir az hüzün biraz
    mutluluk derken başlıcaktık işte, nasip kısmet.
    Okullar ha açıldı ha açılacaktı, 2 gün kalmıştı sayılı gün çabuk ge-
    çer ya böyle bir şey olsa gerekti dedikleri, Her neyse.
    Cuma günüydü gece fazla durmadan yattım, uyku düzenimi tutturmam gerekiyordu, bitmişti artık o boşvermişlik, lisede ki gibide çalışmassan olmuyordu, ha diyeceksiniz lisede çalışmadın mı ? Tabikide liseded çalışıyosun ama Universiteyi daha zor bekliyordum ben.
    O günün akşamı uykuya daldım, suyumu doldurdum lakin ben rüya diyeyim siz kabus bişeyler gördüm.
    "Kalıcam yurda gidiyordum, hava biraz karanlık turuncu arasıydı, babam yanımda yoktu, yürüyerek yurda gidiyordum. içerisinin ışıkları yanıyordu, bayağı bir seslendim lakin kimse çıkmadı. Ne yapsam ne etsem derken üst kattan birisini gördüm bana işaret ediyordu eliyle, bahçeye bahçeye diye. Arka bahçeye giderken bir kapı vardı onun üstünden atladım. Atladıktan sonra ayağıma bişey girdi, kanıyordu pek fazla yürüyemezdim böyle, arka bahçeye tam girdim, bir adam vardı bizim yurt sahibine benziyordu. Elinde bir bıçak, önünde bir inek vardı. Bıçağı direkt uzv ( cinsel organı) na sapladı şaşırmıştım, boğazını kesmesi gerekiyordu daha sonra kestiği gibi onu ağzına atmaya başladı, inek bağrışırken o gülerek yiyordu kestiği şeyi, daha sonra kulaklarını keserek bu işkenceye devam etti, beni farketmiş olacakki bana baktı, yüzü kızardı. Ayağım kanıyordu koşamıyordum ama yürümeye çalıştım. Arkamdan koşarken uyandım.
    Suyum bitmişti yoktu yani. Ezan okunuyordu korkmuştum ama su doldurmaya gidicek cesareti kendimde nedense buldum.
    ···
   tümünü göster