/i/Tespit

  1. 1.
    +141 -45
    Evet beyler. Bu Türkiye'nin refahını sağlayacak en büyük adımlardan biridir.

    Peki neden?

    Ülkemizde teröristinden tut tecavüzcüsüne kadar her türlü huur çocuğu var. Anasını gibtiğimin teröristleri bizim onlarca askerimizi öldürüyor ama biz onları elimize geçirince ne ceza veriyoruz? Sağ olsun mahkemelerimiz çok adaletli(!) davranıyorlar. Kendilerine en ağır(!) cezayı veriyorlar. 1-2 yıl ya yatıyorlar ya da yatmıyorlar. Hatta ve hatta hiç ceza almadan gibtir olup gidiyorlar. Nereye mi? Tekrar çıktıkları, analarını gibtirdikleri yere. Dağlara.

    Peki tecavüzcüler ne oluyor? 200 kişi birden bir kıza tecavüz ediyor, olay birkaç yıl sonra kızın hamile kalmasıyla anlaşılıyor ve bu olaylardan sonra 4-5 kişi gözaltına alınıyor. Peki nerede bu 195 kişi? Yok. Peki bu gözaltına alınan 4-5 kişiye ne olacak şimdi? Sağ olsun mahkemelerimiz en adil kararı(!) verecekler. O huur çocuklarına 4'er 5'er yıl verecekler ve o 4-5 yıl dolduktan sonra huur çocukları hayatlarına devam edecek. Peki o kızın pgibolojik durumu ne olacak? Yaşadıklarını nasıl unutacak.

    işte bu yüzden, bu huur çocuklarına idam cezası gelmeli. Gelmeli ki mahkemelerimiz Gerçekten adil bir karar verebilsin.

    işte bu yüzden idam cezası gelmeli ki huur çocukları, bir daha huur çocukluğu yapamasınlar.

    Edit Şu hamile kalma olayına takılan panpalarım olmuş. Bakın olay şöyle gerçekleşiyor;

    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum tecavüze uğrayan S.K. 17 yaşında bir lise öğrencisi.

    Sercan S. Adlı bir huur çocuğu, sevgilisinin kardeşi olan S.K.'yı köpek hediye etme bahanesi ile evine zütürüyor. Evine zütürünce zorla kıza tecavüz ediyor, üstüne üstlük bir de çıplak fotoğraflarını çekiyor. Bu fotoğrafları kullanarak, zorla kızı 3 yıl boyunca 200 kişinin altına yatırıyor. Kız ayrıca olay anlaşıldıktan sonra da yapılan röportajda şöyle söylüyor;

    "Kendileri cinsel ilişkiye girdikten sonra her seferinde yanlarında getirdikleri üçüncü, dördüncü şahıslarla da ilişkiye girdiriyorlardı. Elimizde Sercan S. ile ilişkiye girdiğin görüntüler var. diyerek, sürekli beni tehdit edip, zorla ilişkiye girdiler. Bazı zamanlar bu kişiler, biz cinsel ilişkiye girerken izliyorlardı. Yaş itibarıyla büyük, amca diyebileceğim kişiler de vardı, lise çağındaki kişiler de vardı. Ayrıca isimlerini bilmediğim, bazılarını görsem tanıyabileceğim, hatırlamadığım evlerde, arabalarda, Çine yolu üzerinde ve ıssız yerlerde ilişkiye giren 200’e yakın şahıstan şikayetçiyim."
    ···
   tümünü göster