/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +78 -19
    sanki kendileri yol yapmış gibi babasının parasıyla yapmış gibi övünerek dillendirdikleri yol yapımını kendilerine atfediyorlar bu yapılan yolun parasını millet vergi vererek ödüyor yapımda çalışan işçiler milletten, tasarlayan millet yararlanacak olan da millet ee yolu yapan nasıl sen oluyorsun atma be recep ?

    bir de bırak millet takdir etsin yaptıklarını ne anlatıyorsun başımıza kakıyorsun yol yaptık yol yaptık oy ver. dediğim gibi yolu asıl yapan millet yapılmış yol işte bitmiş gitmiş bir yol yapıldı diye ömür boyu seni öşex gibi sırtımızda mı taşıyacaz arkadaş ? ilkokullu mantığınızla kimi kandırıyorsunuz yol yaptık köprü yaptık hastane yaptık oy oy oy.

    keşke tek derdimiz yol olsa bu gün osmangazi köprüsünü bir şirkete yaptırmışlar bunu da kendileri yapmış gibi anlatıyorlar halbuki yapan özel bir şirket şirkete yılda 40 bin araç geçme garantisi vermişler geçmezse ben öderim demişler anlaşmayı imzalamışlar şimdi köprüden geçen araç sayısı 12 binde kalmış devlet 28 bin geçmeyen aracın farkını şirkete borçlanmış bu borç kime bindirilecek dersin ? köprüden geçmeyen gariban akpli seçmene.

    millet geçsin diye de köprüden geçme fiyatlarını da düşürmüşler yazıktır gariban kardeşim bak bunlar iftira değil araştır gör kendini sömürene artık oy verme.
    ···
   tümünü göster