/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Korkucaklar okumasın öncelikle beyler 4chan adlı forumun (ki hepiniz biliyorsunuzdur) /b/ bölümünde 80-90'lı yıllarda çekilmiş ferregrafik derecede şiddet içeren fotoğrafları paylaşan bir kişi çıkıyor ortaya. ve diyor ki; "bir oyun oynayalım, ben zevk için insanları öldürüyorum isim tahminlerinde bulunun, ismi tutturursanız o kişinin fotoğraflarını paylaşacağım.". ve insanlar çeşitli tepkiler veriyorlar. isim tahminlerinde bulunanlar da oluyor. Biri ismi doğru biliyor katil de çeşitli fotoğraflar paylaşıyor, fotoğraflar gerçekten çok sert içerikli. baktıktan sonra bunu neden kendime yaptım denilecek cinsten. ve ben baktığım(olayın gerçek olduğuna inanmadığım için bakmıştım daha çok) çok etkilenmiş ve çok pişman olmuş durumdayım.

    Ama işin enteresan kısmı bundan sonra başlıyor. ilk paylaşılan fotoğrafta bir kızın lise mezuniyet resmi var. bu resmi google'de aratınca da shauna maynard adlı faili meçhul bir cinayete kurban gitmiş genç bir kız buluyorlar.

    Kayıp linki burda beyler: https://www.findagrave.co ... age=gr&GRid=125496951

    17 yaşında evden kaçtıktan 4 ay sonra bulunmuş bu kız, ve silahla bir çok yerinden vurulmuş durumdaymış. ve 4 ay önce evden kaçarken üstünde olan aynı kıyafetlerle bulunuyor. adamın ilk paylaştığı resimlerde mezuniyet fotoğrafıyla beraber paylaşılan ceset de vurularak öldürülmüş ama polisin bulduğu kıyafetlerden farklı kıyafetler giyiyor. cinayet 1998 yılında işlenmiş. neyse, iki farklı kurbanın daha farklı açılardan fotoğraflarını paylaştıktan sonra katil ortadan kayboluyor. bu sırada 4chan kullanıcıları fbi'a haber veriyorlar ellerindeki bilgilerle. fbi genel olarak olayın düzmece olduğunu düşündüğünü belirtiyor fakat yine de araştırmaya başlıyor. bir çok insan da fotoğrafları paylaşan kişinin babasının polis vs olduğunu ve onun kanıt dosyalarından resimler paylaşan sorunlu bir çocuk olduğunu iddia ediyor bu kişinin. ama fotoğraflar amatörce çekilmiş, ve cesedin yerinin değiştirilmesi gibi durumlar mevcut bu durumda polis akrabası birinin dosyaları bulmuş olma ihtimalinde bile yayılan fotoğrafların katil tarafından çekilmiş olması lazım. ki kurbanı ortaya çıkarılan tek cinayet de faili meçhul bir cinayet. olaylar giderek karışıyor. ve adam 4chan'in güvenli olmadığını ama yine de "oyun"una devam edeceğini söylüyor. ve son olarak bir yetişkin erkek kurbanın fotoğraflarını paylaşıyor.

    burada bir parantez açmak lazım ki 4chan isteyenin yazabildiği ve isminin gözükmediği, yani herkesin anonimliğini koruduğu bir platform. (bu arada adamın nasıl olup da ip adresinden vs bi şekilde bulunamadığını bilemiyorum, ama böyle önlemler almış da olabilir yakalanmamak için). böyle olduğundan eskiden beridir bir sürü pgibopat böyle şeyler paylaşmıştı bu sitede. fakat bu kadar korkuncu ilk kez oluyor. hal böyle olunca da 4chan kullanıcıları seri katili yakalamak için kafa patlatmaya başlamış durumda. bir çok şey deniyor ve bir çok araştırma yapıyorlar. zaten mezuniyet resminden cinayeti bulanlar da 4chan kullanıcıları. daha detaylı bilgileri 4chan'deki bir arşiv başlığından alabilirsiniz. ama yine yine ve yine uyarıyorum; fotoğraflar çok şiddet içerikli! eğer ki rahatsız olmak istemiyorsanız açmayın, bakmayın.

    Burda adamın attığı postları sırayla görebilirsiniz amk: http://archive.4plebs.org/x/thread/16576951/
    ···
   tümünü göster