/i/Tespit

  1. 1.
    +200 -13
    evet beyler herkes geçmişindeki trafik kazalarını anlatmayı sever. ama bir de ciks yaparken kazaya uğrayıp hayatını kaybedenler var...
    ciks yaparken nasıl hayatımızı kaybedelim amk dediğinizi duyar gibiyim..
    sizler için derlediğim araştırdığım 8 ilginç ciks kazasını maddeler halinde anlatıyorum beyler..

    1- iDDiALI iDDiAYA GiRMEYiN BEYLER..
    2009 yılında birlikte olacağı kadınlarla 3000 Euro’ya iddiaya giren bir Rus bu iddiasını pahalıya ödedi. iddia ise abartılıydı. Yarım gün bu kadınlarla aralıksız ciks yapıp yapamayacağıydı. iddiayı kazanmak için cinsel güç artırıcı ilaçlardan çok adet alan Rus, en sonunda iddiayı kazanmış. Ancak hemen akabinde kalp krizi geçirerek ölmüş.

    2-KESKiN ALETLERE AMAN DiKKAT PANPALAR..
    38 yaşındaki Simon Burley ve sevgilisi Elizabeth Hallam arasındaki hastalıklı bir neo-nazi ciks oyunu Simon’ın ölümüne yol açtı. Rol gereği sevgilisini bağlayan Elizabeth, kör bir bıçakla onu keser gibi yapacaktı. Fakat kör bıçak Simon’ı gerçekten kesti ve öldürdü.

    3-BÜYÜK GOĞÜSLERE DiKKAT EDiN PANPALARIM
    51 yaşındaki Donna Lange ciks yaptığı sevgilisini büyük göğüsleri arasında boğarak öldürdü. Polis tarafından aşırı alkollü bulunan kadın adamın yüzünü ezdiğini itiraf etmesine rağmen onu boğmak istemediğini söylemiş.

    4-ÇATIDAN DÜŞTÜLER..
    2007'de Güney Carolina'nın Columbia kentinde bulunan bir çift ofis binasının çatısında sevişmeye karar veriyorlar. Ancak tutkulu anlar çatıdan düşmeleri ile son buluyor. Her ikisi de 21 yaşındaki Brent Tyler ve Chelsea Tumbleston'ın cesetleri saat 05.00'da boşalan sokağın ortasında bir taksi şoförü tarafından bulunmuş.

    5-ASLAN YEMiŞ..
    2013'te bir Zimbabwe haber sitesi bir çiftin çalılıkta ciks yaptıktan sonra bir aslan tarafından saldırıya uğradığını bildirdi. Aslan, Sharai Mawera'yı çiftin müdahalesinden sonra öldürdü, ancak tanımlanamayan sevgilisi öldürülmeden kaçmayı başarmış.

    6-ferre DERGiLERiNiN ALTINDA EZiLEN ADAM..
    50 yaşındaki Joji adındaki Japon büyük bir ferre dergi koleksiyonuna sahip. Daha önce otomobil üretimi alanında çalışan Joji'nin cansız bedeni ölümünden bir ay sonra bulunabildi. Kötü koku üzerine eve giren polisler, dergilerin altında Joji'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Kalp krizi geçirerek ölen Joli, yere düşerken 6 ton dergi de üzerine yıkılmış ve bunun altında kalmış.

    7-ÜÇLÜ ciks POLiSi ÖLDÜRDÜ..
    2009 yılında, 31 yaşındaki Atlanta polis memuru William Martinez, başka bir kadın ve bir erkek arkadaşıyla ciks yaparken hayatını kaybetmiş. Ölüm sebebi ise kalp krizi. işi ilginç kılansa karısı ölümün ardından polisin kalp doktorundan onları uyarmadığı için 3 milyon dolar tazminat alması olmuş.

    8-SINIRLARI ZORLAMIŞ
    Zheng Gang isimli bir Çinli, para kazanmak için sperm bankasına bağışta bulunuyormuş. Ancak bu işi abartan Çinli haftada 4 kez bağışçı olmaya ve tek seferde özel odada 2 saat geçirmeye başlamış. En sonunda 2011 yılında kalp krizi geçirerek ölmüş.

    evet beyler dünyanın en ilginç ciks ölümlerini sizler için topladım, derledim,araştırdım, yazdım bir şukuyu ekgib görmeyin panpalarım..
    şukulayın üste taşıyalım millet görsün amk..
    ···
   tümünü göster