/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +470 -46
    32 yaşında Ataşehirde özel Piskolojik danışmanlık hizmeti veren bir ablanızım. Öğlen yemeğinden gelmiş sigarayla kahvemi yudumluyor elim eteğimde orgazm oluyorum keyfim 10 numara derken o geldi.

    Şeytan sandım taş atıyordum biran görünce, merhaba dedi oturdu hala şoktayım, garbaçov görse Allah der öyle tip, nasıl bi anadan çıktın sen yavrum dedim, anlamadım dedi. Yok bişey diyip, ebesine söverek lavaboya koştum. Ebesi mesleği bırakmıştır bundan sonra aq.
    Geri geldiğimde sekreterim başını örtmüş secdeye kapanmış ağlıyor, şükrediyor haline.
    Güneş gözlüklerimi taktım oturdum masama bu bakıyo bana, ah kör olaydım dedim. Lafa atladı..
    O:ben Piskolojik bunalımdayım herkes tipimle dalga geçiyor, aşalıyolar, Orangutana benzetiyorlar ...
    (huur çocuğundaki tipi gör mevlana görse gelme der bana dert anlatıyor)
    Kısa kestim.
    -"evet maymun gibisin, Orangutana benziyorsun ama bu gerçekle yüzleşmelisin kendinle barışık olmasın", dedim
    Ağlamaya başladı bu huur ulan benmi dedim git peygambere bıçak çek, dört halifeye omuz at, Allahu Ekber dağlarına işe diye, Erdoğan görse çocuk yapmayın der bana ne ağlıyon.
    Siz pgibologlar dolandırıcısınız beleşten para kazanıyorsunuz dedi, hay ben senin... Modern tıp bile bir şey yapamaz 12 ameliyata anca burnun küçülür, bırak uğraşma dinsizi imana getirir sendeki tip, alın şunu şurdan dedikten sonra.
    ilk seans ücretsizdi mesleği bırakıyorum başka Piskoloğada danışmayın dedim.
    Alındım, dedi dıbına kodumun zıpzıbı.
    -Üzülme, en azından ibret alınası bir tarafın var. dedikten sonra yolladım bunu gururuna yedirememiş parayı masaya bırakmış, yoldan geçen suruiyelileri çağırdım parayı onlara aldırdım dikkatli harcayın dedikten büroyu kapadım daha çalışmışıcam hacca gidiyorum 5ay sonra. Allah annesine babasına yardım etsin hergün o sıfatı görmek...
    ···
   tümünü göster