/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +113 -13
    yıllarca tarzımla dalga geçtiler beyler. uzun saçlı bir panpanızım. yıllardır saçlarım uzundur. severim uzun saçı ve hiç kestirmeyi düşünmedim. sırf lise çağlarımda bile hocalarla kavgalık olmuştum saçlarımdan ötürü..

    karanlığı severim. genelde geceleri uyumam sabahlara kadar müzik dinler, oturur kitap okurum, film izlerim falan öyle işte.. aşırı derece de karamsar bir insanım. her şeyi kafaya takarım ve hemen bir şeye üzülebilirim. kendi kendimi yiyip bitirme özelliğim var resmen. en ufak bir şeyi kocaman yapan bir yapıya sahibim..

    melankolik bir yapım ve asosyal olduğum için sırf metal dinlediğim için, ateist yahut satanist olmadığım halde dinime düşkün bir insan olduğum halde beni kedi kesen bir tip olarak görenlerden, bana korkak gözlerle bakanlardan usandım beyler.

    ha bu arada, gitar çalıyorum. bunu entellik olsun yahut artistlik olsun diye söylemiyorum

    . 25 yaşındayım ve ortaokuldan bu yana gitar çalan birisiyim. seviyorum gitarı.. gitar çalarken ağlar mı bir insan ? ben ağlıyorum. yapım bu amk ne yapayım neyse kız arkadaşım bile beni metal dinlediğim için terk ettiyse, gibeyim böyle yaşantıyı diyip gidiyorum. kendinize iyi bakın, hoşçakalın dostlar.
    ···
   tümünü göster