1. 1.
    0
    Aslında Bellew denen vasat taksörü yenebilirdi... Hayatta hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın arkadaş, hele ki kendine çok fazla güvenmeyeceksin. Nicholai Hel'in dediği gibi ben cesurlardan değil korkaklardan korkarım.
    Haye, maça doğru düzgün hazırlansa ve klagib sitiliyle aklını kullanacak düvüşseydi 7. roundda maçı KOyla kazanmıştı.
    Yinede Haye takdir ettim, çünkü sakat haliyle 5 round daha mücadele etti fakat Bellew dersine iyi çalışmıştı.
    Haye vs Bellew maçının tek iyi tarafı; gerçek bir taks maçı olmasıdır. Haye yerinde başkası olsa 6. roundda maçı bitirirdi ve Bellew'i sevmesemde, Bellew'de bu maçta aklını kullanarak mücadele etti.
    Rövanş olursa bu sefer gerçek Haye görebiliriz.
    ···
    1. 1.
      -1
      Beliv vasat mi. gibtir git amk
      ···
    2. 2.
      -1
      Peki ya nedir sayın olmayan aq? 4.Roundda bir tane temiz yumruk yiyince, hemen kafası sallanırken geri geri kaçtı. Aşil tendonu yırtılmış bir taksörü 5 round sonra ancak K.O. edebildi. Bellew iyi değildi o maçta, Haye kötüydü.
      ···
    3. 3.
      -1
      belıw ıstese 5 . raundda nakavt edersı amanakavt etmek ıstemedı bı de takstan anıyormus gıbı konuusma sıkık
      ···
    4. 4.
      0
      Ulan muallak anlamadığımı nereden biliyorsun? Sende gram zeka yok, olsa böyle yazmazsın . Lan bre gavat, Bellew denen vasat taksör niye 5. roundda nakavat etmek istemesin? Yapabilse, zaten yapardı. 6. roundda yeri öpüverdi, baktı papuç pahallı hemen geri vitese taktı. Bir kere Bellew'in taktiği rakibi yormak üzerineydi, daha bunu bile anlamamışsın, kulampara. Daha da laf yazma, onun bunun veledi zinayı gibilmiş bini.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster