/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -2
    biliyor musunuz? çünkü lise hayatın en güzel günlerinin geçtiği dönemdir. ilkokul zamanları yaş olarak küçük akıl olarakta küçük olduğumuz zamanlar olduğu için zevkli değildir. yaptığımız her işte bi çocuksuluk vardır. üniversite ise hem yaş hemde akıl olarak büyüdüğümüzü sandığımız bi platformdur. çıkar ilişkisi temeldedir.
    ışte lise bunun tam ortasidır.ne yaş olarak büyük ne de akıl olarak büyümüşüzdür. ilişkiler daha temiz, arkadaşlıklar dha samimidir. biri kızla buluşacam dediği zaman herkes cebindeki son parası bile olsa düşünmeden verir. benim basıma geldi. kızla kafeye gidecez ama cebimde beş kurup yok. hiç unutmam arkadaşım yol parası bile yokken bana tutturdugu 35 liralık kuponu vermişti.
    ışte biz bu yüzden sevmeyiz liselileri. liselilere her hakaretimizde geçmişe ozlem vardır.bu durum sevgilisi olmayan birinin parkta oturan çifte saldırması gibidir.o konuma gelemeyeceğini bildiğinden var olani bozmaya çalışır. nedenleri farklı gibi gorunsede davranışın temeli bundan çıkar.
    son olarak anancı liseliyi bende sevmem bunu daha önce yazdım.ama onlar bizim mazimizin ufak temsilcileri. bırakında takılsınlar.ne de olsa onlar 6 harfli. herkes sığınaklara.

    not:liseli değilim
    ···
   tümünü göster