/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +22
    Evi yerleştirdim. Akşama kadar sağa çek sola kaydır, halı ser kanepeyi ayarla bayaa yoruldum. Gece saat 1 gibi anca bitti işim. Yatağa uzanmamla uyumam bir olmuş. Yattığım pozisyonda uyanmışım. Yorgun olunca kıpırdamadan uyuyup uyanmışım. Kalktım. Banyyoya gidip işlerimi hallettikten sonra kahvaltılık almak için evden çıktım. Yakınlarda market arıyorum.

    Ara ara yok. Sonunda 10 dk yürüdükten sonra bim'i görünce sevindim valla ne yalan söyleyim. Girdim içeri aldim peynir zeytin domates vs. 2 poşet dolu dolu döndüm eve.

    Kahvaltımı yaptım bir guzel. Biraz tv seyretmeek için koltuğa uzandım o ara aklıma geldi. Aq pc yok? Net yok? Nasil vakit geciricem? Kalktim üstümü giyindim çıktım evden. Peder bey'i aradim. Dedim böyle böyle benim pc yi yollayin (laptop). Annem kullanıyormuş da bilmem neymiş.

    Yenisini al sen deyip kapadi telefonu. Durakta bekleyen bir abi ye sordum şehir merkezine giden otobuse bindim sonunda.. Yaklaşık 20 dk sonra insanlar kalabalıklaşmaya başlamıştı.  Şoför soyledi sağolsun burda in sen diye...
    ···
    1. 1.
      0
      Rezzerved
      ···
   tümünü göster