1. 1.
    +120 -65
    inci sözlük kesinlikle önüncü nesilin gelmesiyle batmıştır. Cugulamadan önce nedenlerini okuyun:

    1) Anancılık : Önüncülerin gelmesiyle anancılık altın çağı yaşamış ve anancılar sözlüğü ele geçirmiştir. Zaten anancıların lideri olarak kabul edilen 7delikli de önüncüdür. Zaten anancıların birçoğu 7delikli özentisidirm

    2) Liseliler : Önüncüler gelince sözlük daha çok çocuklaşmıştır. E okuldan not paylaşmalar mı dersin , sınıf geçermiyim tartışmaları mı?

    3) Nesilcilik : Önüncüler kendi nesliyle gurur duyarlar. Önüncü nesil gelince üye kayıtları acayip artmıştır. Zaten bu yüzden şu anda sözlüğün çoğunluğu önüncüdür. Anancılardan nefret eden ve suçu hep önüncülere atan dokununcu ve üst nesiller, biz ; oybirincilerin gelmesiyle asıl anancılığı sözlüğe getireni unuttu. Oybirinciler gelir gelemez önüncüler hemen köle alıp nesilcilik yaptılar. Bilmiyorlar ki anancılık onlarla geldi ; bizle değil. Birkaçımız 7delikli özentisiyse nolmuş amk? Zaten tahir kelebek bunlar yan hesaplar ve troll.

    4) Köle Kampları : Ha geldik buna. Şimdi siz köle sistemi nedir derseniz şöyle diyim :

    " Kölelik sistemi 3. nesille beraber liseli ve anancıları kontrol etmek için yapılmıştır. "

    Yani amacı bu. Veletleri kontrol altına almak. Ama önüncü nesil köle kampını bunun için değil , hava atmak için köle aldı. Bunun amacı sadece hava atmak. Ama aslında liselileri kontrol etmek.

    şimdi bu başlık cugulenecek. Trend zaten olmaz. Olursa belki cuguyla. Cugulanmasının sebebi ise önüncülere liseli ve anancı demem. Ama siz önüncülere şunu söyleyebilirim :

    "Kaçın gerçekten , Gerçek Hayattan kaçın. Sonra gelip burda anancılık yapın."

    edit : cugulayın. Umdumda değil. Sadece siz velet önüncülerin üst nesillere tekrar anancılığın sizle geldiğini hatırlatmak istedim.

    edit : Tüm önüncüleri kastetmedim. Ama buyük kısmınız anancı ve liseli. Yoksa sizden de baya iyi adamlar var.
    ···
   tümünü göster